Bag om Billy: Mød vores praktikant Susie

Billy regnskabsprogram forfatter

Frederikke Kindt-Larsen

04. september 2020

I denne uge af Bag om Billy kan du møde Susie.

Susie er praktikant i vores support-team som en del af hendes uddannelse, hvor hun læser til finansøkonom på Cph Business. Til dagligt rådgiver Susie jer kunder, hvis I har spørgsmål til regnskabet, og så sørger hun for, at der altid er hurtig hjælp at hente på telefonen og chatten.

Derudover ringer hun ud og hjælper nye brugere med at komme i gang med regnskabsprogrammet. Susie synes særligt, det er vildt interessant at få så mange forskellige kunder i røret i løbet af en enkelt dag, som alle er stødt på forskellige regnskabsmæssige udfordringer.

Susie bor med sin mand, Jakob, i Nørre Alslev på Falster, så hun har en del pendler-tid for at komme til kontoret på Rådhuspladsen. Helt præcist tager hun hjemme fra 5 minutter over 5 om morgenen, hvor hun snupper cyklen til togstationen, og derefter kører mod København. Hun er først hjemme klokken halv syv om aftenen, så det er nogle lidt lange dage i øjeblikket. Men heldigvis synes hun ikke, togturen gør så meget, for enten får hun en lille lur, læser i en bog eller dyrker hendes store svaghed for Tour de France.

Susie elsker at bruge fritiden på at være kreativ, hvor hun laver alt fra at skære wall-stickers, klippe og klistre, lave invitationer eller folde små bokse i karton. Alle hendes kreative mesterværker laver hun enten på bestilling, giver i gave og eller også bare for at hygge sig. Og så er hun lidt af en sofa-cykelmyg. Hun er nemlig kæmpe fan af at ligge i det bløde og binge cykelløb. Hun blev bidt af det, da hun var ung, og i dag ser hun så mange løb hun overhovedet kan komme til i løbet af en sæson. Det er ikke fordi, hun har noget imod Jørgen Leth, men hun foretrækker helt klart at se cykling på TV2, for hun er helt vild med kommentatorteamet bestående af Dennis Ritter, Rolf Sørensen, Chris Anker Sørensen og Rasmus Stagehøj.

Hvorfor valgte du at komme i praktik hos Billy?

“Jeg mødte faktisk Billy til Karrieredage på Cph Business. Jeg kendte allerede regnskabsprogrammet og supporten, så jeg tænkte med det samme, at det egentligt kunne være ret spændende at komme i praktik der. Og ja, så ansøgte jeg, og så landede jeg her hurtigt efter. Jeg er allerede vildt glad for det.”

Hvad er indtil videre det bedste ved at arbejde hos Billy?

“Det mest interessante ved mit arbejde er nok alle de regnskabsmæssige udfordringer, som jeg får mulighed for at hjælpe kunderne med. Og så er mine kollegaer vildt søde og rigtig positive. Som ny har det været en leg at komme i gang, for teamet har været søde til at hjælpe mig ordentligt i gang med arbejdet, og så har de hurtigt fået mig til at føle mig tilpas på arbejdspladsen.”

Ville du anbefale at komme i praktik hos Billy?

“Jeg anbefalede faktisk mine medstuderende at søge praktik hos Billy, allerede inden jeg fik praktikpladsen. Efter min ansættelsessamtale med Anders og Michael fik jeg sådan et godt indtryk af kulturen og arbejdslivet hos Billy. Og selvom man er praktikant i Billy, så får man enormt meget ansvar, og virkelig mange muligheder for at prøve ens færdigheder af i praksis. Det er fedt, synes jeg.”

Har du en guilty pleasure?

“Åh, altså de der Hallmark Rom-Com’s, altså Romantic Comedies, som bliver sendt om sommeren og op til jul på kanal 4. Ja, dem ser jeg ret meget. De kan simpelthen ses hele året rundt. Selv julefilmene. De er så mega feel-good, at man virkelig bare kan slå hjernen fra og stene foran fjerneren. Det er virkelig fantastisk, og det har alle altså brug for en gang imellem.”

Hvilken rejsedestination står øverst på din liste?

“Helt klart USA. Men det er mest fordi, jeg gerne vil shoppe mig fattig i deres kæmpe hoppy-butikker med alt deres lir til at lave kreative ting. Puha, jeg ville jo købe hele molevitten - hobby-halløj, vinyl, karton og stickers i alle afskygninger.”

Har du et skjult talent?

“Hmm, ikke så vidt jeg ved. Men jeg laver altså en habil jordbærtærte. Det er hjemmebag med friske jordbær. Jeg bruger en hel dag på at lave den, så det bare bliver den mest spot-on fantastiske vaniljecreme. Og ja, så er den jo 3 gange så stor som dem, man køber i butikkerne.”

Hvis du kun måtte spise én ting resten af dit liv, hvad skulle det så være?

“Uhh, chokolade… Mælkechokolade. Amen, jeg elsker det. Jeg spiser det hele - med eller uden nødder. Der kan proppes whatever i - jeg spiser det glædeligt.”

Hvis du skulle spise middag med en kendt person, hvem skulle det så være?

“Så ville jeg gerne til middag med alle cykelkommentatorerne og høre deres vilde røverhistorier. At sidde med dem rundt om et bord ville være fedt, ligegyldigt hvad vi spiste eller drak. Jeg tror jeg ville glemme alt om mad og drikke, og bare blive helt fordybet i deres snik-snak.”

Hvis du var en superhelt, hvem ville du så være?

“Nok hende den grønne fra Guardians of the Galaxy. Hun er ond i starten, men så bliver hun god senere. Den karakterudvikling kan jeg bare virkelig godt lide. Hun er mega sej og alt andet end en vatarm.”

Om to uger kan du møde vores anden praktikant, Sofie, som også hjælper os med at rådgive alle Billys brugere.

Gik du glip af det forrige interview med vores produktmanager, Bastian, kan du læse det her.