Regnskabsprogram til små non-profits

Forfatter:Toke Kruse
Dato:12. april 2013
Læsetid:3 minutter

  Alle virksomheder skal have orden i regnskabet, det kommer vi ikke udenom. Men i non-profit organisationer er et regnskabsprogram til netop non-profits helt afgørende for graden af succes. Bliver regnskabet ikke gjort ordentligt, er det ret sandsynligt, at man ender med en flok meget utilfredse støtter og man risikerer dermed at gå glip af fremtidige bidrag fra disse personer.

  Et regnskabsprogram til non-profits behøver ikke at være besværligt eller irriterende at bruge. Alligevel er det præcis de to ting, vi finder øverst på listen, når folk brokker sig over de regnskabsprogrammer, der typisk bliver brugt i non-profit organisationer – de er besværlige og irriterende. Og så er det vel ikke så underligt, at direktører og bestyrelsesmedlemmer nogle gange ikke kan se andre udveje, end at overlade deres regnskab til en flok smarte revisorer!

  Her hos Billy’s Billing mener vi, at de daglige regnskabsopgaver i non-profits bør være enkle at udføre – og disse opgaver skal ikke være noget, der gør det mere besværligt at føre virksomhed, uanset om det er non-profit eller ej.

  Men forstå mig ret – det er tit en rigtig god idé at overlade din non-profits årsregnskab til kvalificerede revisorer, om ikke andet så for at få ro i sindet og være sikker på, at det bliver gjort korrekt (og med Billy’s Billings vejledning til non-profits, så er vi sikre på at du får helt styr på det) Men de mange, lange telefonsamtaler og endeløse e-mails mellem dig og din revisor, som egentlig bare spilder din dyrebare tid, vil høre fortiden til. Med Billy’s Billing kan du selv holde styr på regnskabet og være tryg ved det, for du vil hele tiden have informationer om pengebeholdning, cash-flow og salg lige ved hånden – og du får det hele serveret på kun et øjeblik.

  Eftersom non-profits ikke har kommercielle ejere på samme måde som traditionelle virksomheder, og eftersom der er regler i forhold til regnskab og rapporter, som alle skal overholdes, så bør det at finde den helt perfekte regnskabsløsning rangere højt på prioritetslisten – og med regnskabsprogrammet Billy’s Billing er det let at trække de rapporter, der skal til i alle non-profits.

  Med vores enkle online regnskabsprogram har du adgang til din organisations regnskab når som helst og hvor som helst. Lod du et vigtigt papir ligge på kontoret? Intet problem! Bare log in på din konto og træk så en præcis, printervenlig rapport på bare et øjeblik!

  Er du direktør eller bestyrelsesmedlem i en non-profit organisation og er du løbet tør for tålmodighed i forhold til jeres nuværende regnskabsprocedurer (eller mangel på samme!), hvorfor så ikke prøve Billy’s Billing – det kan du gøre helt gratis, og uden risiko, i 14 dage. Du har intet at tabe og kun tid og ro i sindet at vinde!

  Artiklen er oversat fra engelsk, skrevet af Toke Kruse og findes også på vores amerikanske blog under titlen Accounting Software for Small Nonprofits.

 • Grundlæggende regnskabsføring - 3 emner du skal forstå
 • Årsregnskabets øvrige oplysninger for selskaber - hvad skal du være opmærksom på?
 • Virksomhedsskat – få indblik i det her