Få udviklingsfordele til lukket arrangement hos Billy

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

25. juli 2014

Er du udvikler eller kender en udvikler, som vil være på forkanten med integrationer til et attraktivt regnskabsprogram, så er blogindlægget for dig. Tirsdag d. 22. juli 2014 skrev Version2 en længere artikel om vores JS-platform og vores REST API. Nu vil vi gerne fortælle om detaljerne bag vores API, så du som udvikler kan få en stor udviklingsfordel.

I Billy’s Billing har vi d. 29. juli 2014 et lukket arrangement for seriøse udviklere, der vil indgå kendskab til både Billy’s Billing API, men også være først til nyheden om frigivelse af nye tekniske tiltag.

Kl. 18.00 d. 29. juli 2014 på Gothersgade 21, 2., København K

Tilmeld dig her

Hvad går eventet ud på?

Vi vil gerne sætte tempo på udvikling af tredjepartsintegrationer for både webshops og andre relevante integrationer. I forbindelse med overgangen fra version 1 til version 2, har vi lagt ekstra vægt på vores API, som betyder, at vi nu prioriterer partnerskaber og integrationer højt. I sidste uge kom Shoporama med deres integration og før den har www.prestashop.butikki.dk udviklet en Prestashop integration. Men det er langt fra nok.

Til mødet vil Sebastian Seilund, CTO, fortælle om både vores EmberJS-platform og de overordnede tanker omkring vores API. I samme ombæring vil vi offentliggøre to nye tiltag, der gør det endnu mere interessant at integrere op i mod Billy.

Hvad får du?

Vi har mange betalende brugere i Billy, som du kan drage nytte af ved at udvikle en integration mellem dit softwareprodukt og Billy's API. Derudover får du mulighed for:

  • at forbedre dit eget produkt med en relevant integration.
  • at lære om opbygningen af API’er.
  • at blive marketedsført over for vores brugere.

På mødet bliver du den første til at høre om vores nye tiltag i forlængelse af vores omfattende API dokumentation, som giver dig en konkurrence fordel.

Hvad koster det, at deltage?

Der er begrænset pladser til eventet, så det er først til mølle-princippet, men der er dog et krav, du skal være en seriøs udvikler eller et seriøst udviklerfirma.

Arrangementet er gratis.

Jeg glæder mig til stort fremmøde – rigtig god sommer.

Mange hilsner

Toke & Sebastian

Stiftere af Billy