Gratis og online bogføring Gratis og online bogføring

Brugervenlig bogføring til den lille virksomhed

Enkelt bogføringsprogram med 30 dages gratis pøveperiode. Send fakturaer og tilbud, bogfør bilag og afregn moms med få klik. Kom i gang på 5 minutter.

Billy Regnskabsprograms logo Billy Regnskabsprograms logo

Med Billy kan du:

  • Afregne korrekt moms med ét klik
  • Nemt bogføre dine bilag
  • Få gratis support alle ugens 7 dage
  • Sende fakturaer på sekunder
  • Få et klart overblik over din økonomi
Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby

Mads Veiby

Stifter af M1

"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."

Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram

Jonas Bengtsen

Freelancer

"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."

Bogføringsprogram som alle kan forstå

Med Billys brugervenlige bogføringsprogram til små og mindre virksomheder kan du bogføre på farten fra din computer eller iPad. Programmet er lavet for at hjælpe selvstændige med at holde styr på regnskabet - uanset din branche og virksomhedstype. Du har også mulighed for at give din revisor adgang til dit regnskab.

Super tilfredse brugere

98% af alle vores brugere er tilfredse med bogføringsprogrammet. Prøv det gratis og lav din egen vurdering. Du vil som de mere end 40.000 andre opdage, at det er utroligt nemt og overskueligt. Hvis der mod forventning stadig skulle være noget, som du synes er en smule svært - så står vi altid klar med en hjælpende hånd.

Sikkerhed og backup

Billy benytter sig af SSL-sikkerhed ligesom hos din netbank. Dette betyder at al kommunikation mellem dig og Billy er krypteret. Billys servere er opsat på en sådan måde, at alle dine data ligger sikret i flere kopier. Hvis en server skulle gå i stå, står der straks en anden server klar til at tage over, uden nogen form for tabt data. Billy tager også automatisk backup flere gange i døgnet. Du kan også selv tage backup når som helst. Skulle du selv ønske en backup af dine bilag lokalt på din computer, kan du også få det.

Gratis support 7 dage om ugen

Som Billy kunde kan du få hjælp fra hjælpecenteret, som har åbent alle ugens dage. Vi sidder i Billy klar til at besvare dine spørgsmål fra klokken 08.00 til 23.00 alle ugens dage.

Du skal blot skrive til os på billy@billy.dk eller ringe på 60246024.