Èt bogføringsprogram som alle kan forstå

Med Billy bogføringsprogram kan du hurtigt og nemt få styr på din virksomheds regnskab, uden du behøver at være ekspert på området.

 • checkmarkDigital bogføringshjælper der hjælper dig med korrekt bogføring
 • checkmarkScan og upload dine bilag hurtigt og nemt
 • checkmarkSlip for at sætte dig ind i komplekse regnskabsregler

Automatisk bilagsscanner til dine bilag

Billys smarte bilagsscanner kan hurtigt aflæse dine bilag og giver dig bogføringsforslag, så du undgår fejl i regnskabet. Du minimerer tastearbejdet, da vores smarte system aflæser dine bilag og udfylder beløb, beskrivelse, leverandør og dato for dig.

 • checkmarkBillys smarte bilagsscanner aflæser dine bilag
 • checkmarkDu får bogføringsforslag og undgår forkert bogføring
 • checkmarkSpar tid på manuelt tastearbejde

Bogføringsprogram der overholder den nye bogføringslov

Billy bogføringsprogram overholder alle de lovpligtige krav til bogføring, så du blot kan læne dig tilbage og slippe bekymringerne. 

Med den nye bogføringslov der trådte i kraft d. 1 juli 2022, er det nu vigtigere end nogensinde før at finde det rigtige bogføringsprogram til din virksomhed.

Den nye bogføringslov vil digitalisere væsentlige bogføringsprocesser, og som Billy-bruger er du allerede forberedt på ændringerne. 

Tag bogføringsprogrammet med på farten

Med Billys mobilapp kan du bogføre, når du er på farten. Du kan hurtigt og nemt scanne og uploade bilag, så du slipper for krøllede eller glemte kvitteringer. 

Desuden kan du i mobilappen sende fakturaer og holde styr på ubetalte regninger. På den måde har du altid styr på økonomien i din virksomhed.

Bliv guidet igennem bogføringen

Med Bogføringshelten bliver du guidet igennem bogføringen, så du slipper for at skulle sætte dig ind i komplekse regnskabsregler.

Bogføringshelten hjælper dig med at bogføre på den rigtige konto i dit regnskab, så du får det rigtige skatte- og momsfradrag. 

Skriv blot hvad du har købt, når du skal bogføre, så hjælper bogføringshelten dig med at bogføre udgiften korrekt.

Gem kontakter i bogføringsprogrammet

Du kan oprette og gemme dine kontakter i Billy, så du hurtigt kan bogføre et køb eller salg til næste gang.

I stedet for at udfylde de samme informationer hver gang, vil Billy foreslå udfyldte felter som produktbeskrivelse, momssats og udgiftskategori. Derved sparer du en masse tid på manuelt arbejde.

Mere end 30.000 bruger Billy i dag

Jonas BengtsenFreelancer
"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."Trustpilot review
Carolina VallejoGuldsmed hos Aurum Cph
“Bedste regnskabs program jeg nogensinde har haft. Utrolig god service og support, af altid venlige og hjælpsomme medarbejdere…”Trustpilot review
Mads VeibyStifter af M1
"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."Trustpilot review
Få en gratis konto

Få hjælp til bogføringen

Har du brug for hjælp til din bogføring i bogføringsprogrammet? Så er vi klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra 08-23 både på telefon, e-mail og chat. Du kan også finde hjælp til alt fra bogføring, momsafregning og fakturering i alle vores hjælpeartikler og videoer.

 • checkmarkFå hjælp alle ugens dage fra 08-23
 • checkmarkSupport på telefon, e-mail og chat

Sikkerhed og backup af din bogføring

Sikkerheden er i top hos Billy, og du kan trygt lave din bogføring i programmet, da vi bruger SSL-sikkerhed ligesom din bankløsning.

Vi tager automatisk backup af dine data flere gange i døgnet, og du kan også selv tage backup når som helst. 

Mere end et bogføringsprogram

Udover bogføring, hjælper Billy dig også med fakturering, momsafregning og meget andet. Med de mange regnskabsfunktioner, kan du få et komplet overblik over din virksomheds økonomi.

 • checkmarkHurtig og professionel fakturering
 • checkmarkMomsafregning med få klik
 • checkmarkAutomatisk bankintegration
 • checkmarkOpret professionelle tilbud og send rykkere
 • checkmark80+ integrationer der gør det nemmere at være selvstændig