Sådan er processen

Log ind på Billy, og udfyld din ansøgning
Du får svar på din ansøgning samme dag
Godkend med NemID, og få dine penge udbetalt

Ansøg om erhvervslån på under 2 minutter

Har du brug for kapital til din virksomhed her og nu, eller mangler du finansiering til en vækstmulighed du ikke vil misse? Uanset hvad scenariet er, kan vi hjælpe dig.

Som Billy-bruger kan du nemt, hurtigt og billigt søge om et erhvervslån gennem vores samarbejdspartner Ageras Finance. Der er ingen skjulte gebyrer eller binding, og kan du indfri lånet før tid, så gør du bare det.

Hvad koster et erhvervslån?

Nedenstående er et eksempel på en pris på et erhvervslån - dit månedlige gebyr afhænger af din virksomheds kreditvurdering, som vi foretager i din ansøgning. Du får de konkrete beløb at vide, før du skal godkende noget, så du altid ved præcist, hvad du skal betale, inden du siger ja.

Lånebeløb: 50.000 kr.

Løbetid: 6 måneder

Oprettelsesgebyr: 0 kr.

Månedligt gebyr: 209 kr.

Afdrag: 8.334 kr.

Månedlig betaling: 8.543 kr.

Fordelene ved nemt erhvervslån

Uanset om du har brug for kapital til drift eller en ny vækstmulighed, står vi klar til at hjælpe.

  • checkmarkAnsøg på under 2 minutter
  • checkmarkFå svar på din ansøgning samme dag
  • checkmarkLån op til 1 million kroner
  • checkmarkDer er ingen skjulte gebyrer og binding
  • checkmarkIntet oprettelsesgebyr
Ansøg nemt om erhvervslån

Hvad er et erhvervslån?

Et erhvervslån, også kaldet virksomhedslån, er et lån du kan tage til din virksomhed, hvis du skal bruge kapital. Det er altså ikke en lånetype, du kan tage som privatperson.

Der er mange muligheder for, hvad din virksomhed kan bruge pengene på, det bestemmer du nemlig selv. Nogle af de ting, du fx kan bruge et erhvervslån på er drift, investeringer i bygninger eller maskiner, produktudvikling eller andre spændende vækstmuligheder.

Erhvervslån til alle typer virksomheder

Alle danske virksomheder - ApS, enkeltmandsvirksomheder, you name it - kan søge om et erhvervslån, så længe de har et CVR-nummer og er kreditværdige. 

Det kan dog være sværere at få et erhvervslån som nyopstartet virksomhed, da det kan blive set som en større risiko. Det skal dog ikke afholde din virksomhed fra at søge, da en ansøgning altid er 100% uforpligtende hos os.

Erhvervslån uden sikkerhed

Som Billy-bruger kan du låne fra 10.000 kr til 1 million kr. Du kan vælge mellem en løbetid på 6, 12 eller 24 måneder - og du kan altid indfri lånet før tid uden ekstra omkostninger. 

Et erhvervslån hos os er uden sikkerhed, så du ikke skal stille pant i fx ejendomme, fakturaer eller andet. Dog kræver vores samarbejdspartner, Ageras Finance, at du hæfter personligt for lånet.