Send dine fakturaer i Billy

Spar tid på fakturering og få et komplet overblik over økonomien i din virksomhed med Billys fakturaservice. Opret ubegrænsede fakturaer og send dem afsted til dine kunder direkte i fakturaprogrammet helt gratis. 

Vores fakturaservice er simpel at bruge og minimerer manuelt arbejde, så du frigiver ressourcer til din kerneforretning. 

Design professionelle fakturaer

Giv dine kunder et professionelt og personligt førstehåndindtryk med fakturaer der afspejler din virksomheds identitet. Lav dine egne skræddersyet fakturaskabeloner på kun få minutter.

Med Billys fakturadesigner kan du sætte et personligt præg på dine fakturaer. Du vælger selv skrifttype og farver, og du kan også tilføje dit firmalogo. Design så mange fakturaskabeloner, du ønsker, og tilpas dem til kundesegment, fakturatype og sprog.

Modtag betaling med kreditkort eller Mobilepay

Betaling er en essentiel del af fakturering, og med Billy Fakturaprogram kan du gøre det nemt for dine kunder at betale med bl.a. kreditkort eller Mobilepay.

Dine kunder kan betale dine fakturaer med et swipe, og det giver en høj brugervenlighed. Derved øger du også chancen for at de betaler til tiden, hvilket forbedrer likviditeten i virksomheden.

Fakturering der lever op til alle lovkrav

Når du fakturerer, er der en række krav, som du skal være opmærksom på. Det kan være svært at huske alle reglerne, men som Billy-bruger skal du ikke bekymre dig om regler og love, da vi holder styr på den del for dig. 

Vores indbyggede regnskabsregler sikrer nemlig, at din fakturering overholder alle lovkrav. Vi sørger for, at alle de nødvendige oplysninger fremgår af din faktura, så du blot skal udfylde de tomme felter. 

Sæt din fakturaservice på autopilot

Med Billys abonnementsfakturering kan du sætte din fakturering på autopilot, så dine kunder automatisk opkræves for tilbagevendende køb af produkter eller ydelser. 

Du bestemmer selv hvor ofte, og hvornår dine kunder bliver faktureret. På den måde sparer du tid på at fakturere den samme kunde igen og igen. Ved at sælge abonnementer, sikrer du samtidig en stabil likviditet i din virksomhed. 

Send rykkere med fakturaservice

I Billys fakturaoversigt kan du se alle dine forfaldne fakturaer og starte en rykker- og inkassoproces direkte via CloudCollect. CloudCollect er udviklet og ejet af Advokaternes Inkasso Service, som tilbyder juridisk hjælp under processen. Hvis kunden betaler under rykkerprocessen, er denne service gratis. Du beholder også rykkergebyret.

Billy er det eneste regnskabsprogram i Danmark, der giver dig mulighed for at starte en rykker- og inkassoproces direkte via en advokat. Andre regnskabsprogrammer benytter inkassofirmaer, hvilket kan være mindre fordelagtigt, især når skyldneren er uenig i kravet eller når der er tale om et stort beløb.

Opret kundetilbud med fakturaservice

I Billys tilbudsmodul kan du oprette professionelle kundetilbud og sende dem afsted direkte i fakturaprogrammet. Når du har sendt dit tilbud, kan kunden godkende tilbuddet med en digital signatur direkte i vores kundeportal.

Efter kunden har accepteret dit tilbud, kan du nemt konvertere det til en faktura og få afsluttet din handel. 

International fakturering

Hvis du har udenlandske kunder, kan du hurtigt og enkelt lave international fakturering med Billys fakturaprogram. Du kan ændre sprog: Vælg mellem dansk og engelsk. Du kan også vælge mellem forskellige valutaer for eksempel EUR, USD og GBP, når du sætter din faktura op.

Det giver dig mulighed for at udvide til nye markeder, og samtidig give dine udenlandske kunder en personlig salgsoplevelse uanset sprog og valuta.

Fakturering på farten

Med Billys mobilapp kan du nemt og hurtigt oprette og sende fakturaer, når du er ude hos kunder, mens det stadig er friskt i hukommelsen. Du kan hurtigt oprette en ny kunde eller fakturere en eksisterende kunde fra dine kontakter.

Du kan også klare bogføring på farten gennem vores mobilapp. Derved slipper du for krøllede eller glemte kvitteringer, så du kan effektivisere regnskabsarbejdet og undgå fejl og mangler.

Integrér din fakturaservice med andre systemer

Som Billy-bruger kan du vælge mellem over 80 integrationer der gør regnskabsarbejdet hurtigere og lettere. Du kan bl.a. gøre brug af vores mange integrationer med betalingsløsninger, CRM-systemer, lønadministration og meget andet.

  • checkmarkOptimér dit arbejdsflow med smarte integrationer
  • checkmarkFå det fulde overblik over administrationen i din virksomhed

Få hjælp til faktureringen

I Billy vil vi gøre dit regnskabsliv så enkelt så muligt, så du får mere tid til alle de sjove opgaver i din virksomhed. Derfor kan du få support alle ugens dage fra 08-23 af vores dygtige support-team. Desuden kan du altid finde hjælp til dit regnskab i vores hjælpeartikler og videoer.

  • checkmarkGratis programsupport på mail og chat alle ugens dage
  • checkmarkBogføringssupport på mail, chat og telefon på Pro- og Premiumplanen

Mere end en fakturaservice

Billy er meget mere end bare en fakturaservice. Som Billy-bruger får du nemlig adgang til alle de nødvendige funktioner til at klare bogføring, regnskab og moms i din virksomhed. Derved får du et komplet overblik over din virksomheds økonomiske situation. 

  • checkmarkEffektive funktioner til automatisering af dit regnskabsarbejde
  • checkmarkSimpel bogføring der overholder alle lovkrav
  • checkmarkProfessionel fakturering og rykkerhåndtering
  • checkmarkAutomatisk momsberegning