Gratis og online fakturaservice Gratis og online fakturaservice

Gratis fakturaservice

Gratis og online fakturaservice til alle selvstændige. Med Billy Basic får du et gratis fakturaprogram, hvor du kan sende ubegrænsede fakturaer og holde styr på dine kontakter. Start med at prøv Billy Premium gratis i 30 dage, hvor du også kan sende EAN og designe din egen faktura med eget logo. Kom i gang med det samme og se, om Billy er noget for dig.

Billy fakturaservice og Billy logo Billy fakturaservice og Billy logo

Som Billy Premium-bruger kan du med fakturaservice

  • Sende ubegrænsede fakturaer gratis og online
  • Sende fakturaer som PDF-fil eller som et link
  • Sende elektroniske og EAN fakturaer
  • Få gratis support alle ugens 7 dage
  • Holde styr på dine kontakter
  • Designe personlige fakturaer med logo og farver
Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby

Mads Veiby

Stifter af M1

"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."

Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram

Jonas Bengtsen

Freelancer

"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."

Gratis online fakturaservice

Med fakturaservice fra Billy kan du på få minutter oprette og sende både almindelige og elektroniske fakturaer. Du kan vælge enten at sende din faktura som en PDF-fil, eller sende den med et link, som giver dine kunder adgang til en personling kundeportal, hvor de kan se og hente alle fakturaer fra dig. Med Billys fakturaservice har du også mulighed for at designe din faktura, præcis som du vil have den. Du kan tilføje dit firmas logo, ændre farve på tekst og baggrund, vælge valuta, give rabat, tilføje en personlig hilsen og meget mere. Kort og godt kan du designe din faktura, så den ser ud præcis, som du vil have den. Du kan sende lige så mange fakturaer, som du vil, for med fakturaservice fra Billy er fakturering altid gratis. Oversigtsfunktionen sikrer dig et fakturaprogram med et simpelt og lynhurtigt overblik, så du altid ved præcis, hvilke fakturaer dine kunder allerede har betalt, og hvilke fakturaer som endnu ikke er betalt.

Fakturaprogram med kontakter

Brug Billy som din adressebog og få styr på alle dine kontakter. Du kan slå kontakter op via din mobil eller iPad og være sikker på, at du altid har styr på dine kunder. Når du er inde på en kunde, vil en tidslinje give dig et hurtigt overblik over alle aktiviterer som har været på den kunde, og du kan også altid tilføje en kommentar, hvis der er noget du skal huske i forbindelse med netop denne kunde. Du får tilmed et visuelt overblik over, hvor mange fakturaer du har sendt til kunden, og hvornår de er sendt. Du kan også altid se, hvor mange og hvilke fakturaer netop denne kunde har betalt og hvilke og hvor mange fakturaer som stadigvæk er ubetalte. For at gøre det ekstra nemt for dig, kan kunder og leverandører både importeres og eksporteres. Med denne funktion kan du nemt tilføje kontakter ved at indlæse CSV-filer.

Fakturaservice med sikkerhed og backup

Billy benytter sig af SSL-sikkerhed ligesom hos din netbank. Dette betyder at al kommunikation mellem dig og Billy er krypteret, og derfor ikke kan aflyttes. Billys servere er opsat på en sådan måde, at alle dine data ligger sikret i flere kopier. Hvis en server skulle gå i stå, står der straks en anden server klar til at tage over, uden nogen form for tabt data. Billy tager også automatisk backup flere gange i døgnet. Du kan også selv tage backup når som helst. Skulle du selv ønske en backup af dine bilag lokalt på din computer, kan du også få det.

Fakturaservice med gratis support alle ugens 7 dage

Som Billy-kunde kan du altid få hjælp fra vores dygtige supportere. Supporten har åbent alle ugens dage. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål fra klokken 08.00 til 23.00.

Som Billy-bruger kan du enten benytte dig af chatten på vores hjemmeside og inde i fakturaprogrammet, skrive til os på billy@billy.dk eller ringe på 60246024. Uanset om du foretrækker support på mail, chat eller telefon, sidder vi klar til at hjælpe dig.