Regnskabsprogram til freelancere

Få et hjælpemiddel, som gør din hverdag lettere. Med regnskabsprogrammet fra Billy er der altid styr på økonomien. Så har du mere tid til din passion - nemlig dit arbejde som freelancer.

Få mere tid til at arbejde

Med Billy får du et simpelt regnskabsprogram. Du kan nemt og hurtigt fakturere dine kunder, så du sparer tid på bogføring og regnskab, ligesom moms og afstemninger er klaret med få klik. Billy giver dig mulighed for at koncentrere dig om det arbejde, som du brænder for.

Populære funktioner hos freelancere

#

Send fakturaer

Afregn hurtigt moms

Afregn Moms på 2 minutter

#

Banksynkronisering

#

Mere end 60 integrationer

Du får mere end bare et regnskabsprogram

Upload regninger, kvitteringer og fakturaer til Billy, så de ikke fylder på dit skrivebord Upload regninger, kvitteringer og fakturaer til Billy, så de ikke fylder på dit skrivebord

Du får et pænt skrivebord, da alle regninger, fakturaer og kvitteringer kommer ind i systemet.

Få overblik over din økonomi med Billy Regnskabsprogram Få overblik over din økonomi med Billy Regnskabsprogram

Du får et godt overblik over din økonomi. Programmet er designet til at være let at bruge.

Design dine egne fakturaer med Billy Regnskabsprogram

Du kan designe dine egne fakturaer, så de ser professionelle ud med farver og logo.

Nem og hurtig fakturering

Med Billys regnskabsprogram til freelancere er fakturering nemt og simpelt. Du kan med få klik oprette og sende en faktura afsted til dine kunder. Du kan tilføje dit firmas logo, ændre valutaen, give rabat, tilføje en personlig hilsen og meget mere. Når du registrerer en faktura som betalt, bliver den automatisk bogført i dit regnskab.

Upload regninger via mobilen

Når du som freelancer hele tiden er på farten, er det rart at vide, at du blot skal tage et billede af dine regninger og sende dem direkte til Billys regnskabsprogram via din smartphone. Du slipper du for bekymringer om regninger, der forsvinder. Så kan du registrere dine udgifter, når du har tid. Du kan få dem ad vejen med det samme.

Det siger vores kunder om Billy

Sonny Singh får mere tid til at være fotograf med Billy Sonny Singh får mere tid til at være fotograf med Billy

"Billy giver mig nemt et overblik over mit regnskab og gør min momsindberetning overskuelig. Jeg bruger Billy fordi det er nemt at bruge og utrolig brugervenligt."

Sonny Singh, Indehaver af Sonny Singh Fotografi

Joy Kissow bruger Billy og er glad Joy Kissow bruger Billy og er glad

"Billy hjælper min kreative hjerne, ved at gøre det overskueligt og nemt at gå til samt forstå hele vejen. Deres support har også hjulpet mig et par gange og det er så rart at vide, at der altid er hjælp at hente."

Joy Kissow, Indehaver af Joy4design