Få mere tid til at arbejde

Med Billy får du et simpelt regnskabsprogram. Du kan nemt og hurtigt fakturere dine kunder, så du sparer tid på bogføring og regnskab, ligesom moms og afstemninger er klaret med få klik. Billy giver dig mulighed for at koncentrere dig om det arbejde, som du brænder for.

Populære funktioner hos freelancere

Send nemt fakturaer på farten
Afregn moms på 2 minutter
Nem bankafstemning til at undgå fejl

Du får mere end bare et regnskabsprogram

  • checkmarkDu får et pænt skrivebord, da alle regninger, fakturaer og kvitteringer kommer ind i systemet.
  • checkmarkDu får et godt overblik over din økonomi. Programmet er designet til at være let at bruge.
  • checkmarkDu kan designe dine egne fakturaer, så de ser professionelle ud med farver og logo.
Prøv gratis nu

Nem og hurtig fakturering

Billy gør fakturering simpelt. Du kan med få klik oprette og sende en faktura afsted til din kunde. Du kan tilføje dit firmas logo, ændre valutaen, give rabat, tilføje en personlig hilsen og meget mere. Når du registrerer en faktura som betalt, bliver den automatisk bogført i dit regnskab.

Det siger vores kunder om Billy

"Billy hjælper min kreative hjerne, ved at gøre det overskueligt og nemt at gå til samt forstå hele vejen. Deres support har også hjulpet mig et par gange og det er så rart at vide, at der altid er hjælp at hente."

Joy Kissow, Indehaver af Joy4design

Support hele ugen

Med Billy får du support alle ugens 7 dage og du kan søge blandt Billys mange hjælpeartikler. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle dage fra kl. 08-23. Du kan kontakte os via chatten her på siden, sende en mail til billy@billy.dk eller ringe på 60 24 60 24.

Prøv gratis nu