Alt hvad selvstændige
har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis,
eller prøv hele programmet i 30 dage.

Abonnementsfakturering

Med abonnementsfakturering sender Billy automatisk fakturaer via e-mail til dine kunder. Du skal blot definere, hvornår og hvor ofte Billy skal sende en faktura til en bestemt kunde. Funktionen sparer dig tid og besvær, så du eksempelvis ikke skal bruge tid på at fakturere den samme kunde for samme ydelse hver måned. Samtidig er abonnementsfakturering med til at sikre dig en stabil likviditet.

Læs mere om abonnementsfakturering.

Notifikation hvis faktura ikke bliver modtaget

Lige som med almindelige fakturaer, så får du en notifikation på e-mail, hvis en abonnemtsfaktura ikke kan leveres til din kundes e-mail. Levering af fakturaen kan eksempelvis mislykkes, hvis du har fået indtastet en ugyldig e-mail på din kunde, eller at mailen er havnet i kundens spamfilter. Det sker heldigvis ikke så ofte, men når det sker, er det rart at vide, så du kan følge op på det med det samme.

Gør det nemmere med variabler

Med variabler opdateres produktbeskrivelsen automatisk, hver gang Billy sender en ny faktura til en kunde, som du leverer en abonnementsløsning til. Det kan eksempelvis være, at du fakturerer en kunde for samme ydelse én gang hver måned, og med variablen måned vil der altid stå den korrekte måned i beskrivelsen på fakturaen. Det gør fakturaen lettere at afkode for din kunde.