Alt hvad selvstændige har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis, eller prøv hele programmet i 30 dage.

Prøv gratis i 30 dage

Tag din bogføring med på farten - helt gratis

​Tag din bogføring med på farten med Billys mobil-app, og hav altid overblik over din økonomi.

Fakturaer

​Du kan nemt fakturere, mens du er på farten med din smartphone. Opret en fakturakladde med få klik, når du er ude hos en kunde, og tilføj løbende opgaver og produkter til den. Send fakturaen til kunden så snart, du har afsluttet opgaven, og registrer betalingen, når du har modtaget den.

Regninger

Tag et billede af din kvittering og bogfør den direkte med mobil-app’en. Eller upload den til dit regnskab og vent med bogføringen til du sidder ved din computer. Du slipper for krøllede kvitteringer, som bliver væk, fordi de bliver gemt digitalt i dit regnskab som bilag. Du får det fulde overblik over dine udgifter, så du altid kan holde styr på din økonomi.

Regningsmodulet er ude til iPhone, og vi arbejder hårdt på at have den klar til Android inden længe.

App’en er gratis kan downloades til både iPhone og Android, men det kræver en Billy-bruger for at logge ind.Hent app'en gratisKommende funktioner

Vi opdaterer løbende app’en med nye funktioner, så du kan lave mere og mere af din bogføring, mens du er på farten. Du kan blandt andet glæde dig til at kunne oprette tilbud og registrere din kørsel.
Læs mere her om kommende funfuntioner her.

Tilbud – På vej

I fremtiden bliver det også muligt at sende tilbud direkte fra app’en. Forestil dig, at du kommer ud til en potentiel kunde og kan sende kunden et tilbud allerede inden, at du tager af sted fra igen. Det giver en kortere proces, og du får hurtigere etableret en forbindelse med din kunde.

Kørebog – På vej

Det bliver også muligt at kunne registrere din kørsel direkte fra din telefon. Du slår blot kørselsfunktionen til, når du sætter dig ind i din bil, og app’en registrerer automatisk, hvor langt du har kørt. Til sidst bogfører app’en automatisk din kørsel i dit regnskab.