Alt hvad selvstændige har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis, eller prøv hele programmet i 30 dage.

Prøv gratis i 30 dage

Tilbud på dine præmisser

I stedet for at sende tilbud lavet i Excel eller Word kan du sende et professionelt tilbud med dit eget logo og flot grafik. Du kan endda få kunden til at underskrive dit tilbud digitalt, så de ikke løber fra regningen.

Lette processer

Med denne smarte funktion kan du oprette dine tilbud som ordrebekræftelse, prisoverslag eller tilbud. Du bestemmer altså selv, hvad du vil kalde dit tilbud, så det afspejler din virksomhed og dine processer.

Spor dine tilbud

Sporingsfunktionen tillader dig at se, hvor i afsendelsesprocessen dit tilbud befinder sig. Funktionen afslører bl.a., om din kunde har underskrevet en kontrakt og om tilbuddet er blevet afvist. Når din kunde godkender dit tilbud, kan du i øvrigt konvertere det til en faktura med få klik.

Rabatter

Med denne funktion kan du nemt tilføje rabatter i et tilbud ved enten at tilføje procenter eller ved at korrigere den faste pris.

Automatisk påmindelse

Med den automatiske påmindelsesfunktion kan du vælge at modtage en påmindelse, et par dage før et tilbud udløber. Funktionen agerer huskeseddel og sikrer, at du aldrig glemmer at få afsluttet vigtige handler.

(Er på vej)

Alle tilbudsfunktioner

Deling af tilbud

Det er let for dig at dele dit tilbud. Send det som e-mail med et link til Billy kundeportal eller vedhæft det som en PDF-fil.

Digital underskrift

Billy gør det nemt for dig at afslutte handler. Dine kunder kan nemlig skrive under via kundeportalen, så du er fri for papirarbejde.

Tilbudsskabelon

Har du et tilbud, som du vil tilpasse en ny kunde, kan du let kopiere dit tilbud ved hjælp af vores skabelonfunktion.

(Er på vej)

Statusfunktion

Opret dit tilbud som ordrebekræftelse, prisoverslag eller tilbud. Du bestemmer selv, hvad du vil kalde dit tilbud, så det afspejler din virksomhed og dine processer.

Fra tilbud til faktura

Så snart dit tilbud er godkendt, kan du let ændre tilbuddet til en faktura. Funktionen sikrer, at du sparer tid på en daglige proces.