Alt hvad selvstændige
har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis,
eller prøv hele programmet i 30 dage.

Tilbud

Med vores tilbudsmodul kan du oprette professionelle tilbud med eget logo og grafik, som du kan sende direkte til dine kunder. Når tilbuddet er modtaget, kan dine kunder underskrive tilbuddet digitalt direkte på deres computer. Det gør det nemt for både dig og din kunder at indgå aftaler.

Opret som tilbud, prisoverslag eller ordrebekræftelse

Du bestemmer selv, hvad du vil kalde et tilbud, når du opretter det. Du kan oprette et tilbud som en ordrebekræftelse, et prisoverslag eller et tilbud. Det gør det nemt for dig at anvende tilbudsmodulet, så det afspejler processerne i din virksomhed.

Spor dine tilbud

Sporingsfunktionen gør det muligt for dig at se, hvor langt i processen et tilbud er. Du kan blandt andet se, om din kunde har underskrevet tilbuddet og dermed bundet sig til aftale, ligesom du kan se, om kunden har afvist tilbuddet. Når kunden har godkendt tilbuddet, kan du med få klik konvertere tilbuddet til en faktura, så den er klar til at blive sendt til kunden.

Rabatter

Med rabatfunktionen kan du nemt tilføje rabatter i et tilbud ved enten at give en rabat i procent eller ved at korrigere den faste pris.

Send tilbud

Du kan let og hurtigt sende et tilbud til en af dine kunder. Enten kan du sende tilbuddet i en e-mail med et link til Billy Kundeportal, hvor kunden kan se tilbuddet, eller du kan vedhæfte tilbuddet som PDF i mailen.

Digital underskrift

Det er også nemt at lukke handler med potentielle kunder, fordi din kunde kan underskrive et tilbud digitalt fra sin computer via vores kundeportal.

Fra tilbud til faktura

Når kunden accepterer dit tilbud, kan du med få klik konvertere tilbuddet til en faktura. Det sparer dig både tid og tastearbejde i det daglige arbejde.

Tilbudsskabelon

I fakturadesigneren i Billy kan du designe dine tilbud, så ordlyden og det grafisk udtryk passer til din virksomhed.