Alt hvad selvstændige har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis, eller prøv hele programmet i 14 dage.

Tilbud

Med vores tilbudsmodul kan du oprette professionelle tilbud med eget logo og grafik og sende dem til dine kunder. Dine kunder kan underskrive tilbuddet digitalt direkte på deres computer. Det gør det nemt for både dig og din kunde at indgå en aftale.

Opret som tilbud, prisoverslag eller ordrebekræftelse

Du bestemmer selv, hvad du vil kalde et tilbud, når du opretter det. Du kan oprette et tilbud som en ordrebekræftelse, et prisoverslag eller et tilbud. På den måde er det nemt at anvende tilbudsmodulet, så det afspejler processerne i din virksomhed.

Spor dine tilbud

Sporingsfunktionen gør det muligt for dig at se, hvor langt i processen et tilbud er. Du kan blandt andet se, om din kunde har underskrevet tilbuddet og dermed bundet sig tilbuddet, ligesom du kan se, om kunden har afvist tilbuddet. Når kunden har godkendt tilbuddet, kan du med få klik konvertere tilbuddet til en faktura, så den er klar til at blive sendt til kunden.

Rabatter

Med rabatfunktionen kan du nemt tilføje rabatter i et tilbud ved enten at give rabat i procent eller ved at korrigere den faste pris.

Send tilbud

Du kan let sende dit tilbud til din kunde. Send det i en e-mail med link til Billy Kundeportal, hvor kunden kan se tilbuddet eller vedhæft tilbuddet som PDF i mailen.

Digital underskrift

Det er nemt at afslutte handler, fordi din kunde kan underskrive et tilbud digitalt fra sin computer via vores kundeportal. Så er du fri for papirarbejdet.

Fra tilbud til faktura

Når kunden accepterer dit tilbud, kan du let konvertere tilbuddet til en faktura med få klik. Det sparer dig tid og tastearbejde i det daglige arbejde.

Tilbudsskabelon

I fakturadesigneren i Billy kan du designe dine tilbud, så ordlyden og det grafisk udtryk passer til din virksomhed.