Regnskabsprogram til grafikere

Billy gør dit regnskab let og overskueligt. Du får gjort bogføring automatisk, så du har tid til at nyde din passion som grafiker.

Kom i gang gratis allerede i dag.

Brug mindre tid på økonomien

Med Billys regnskabsprogram til grafikere bliver hele din økonomi meget lettere at have styr på. Systemet hjælper nemlig med regnskab, bogføring og momsafregning, og du kan derfor spare tid på den administrative del og koncentrere dig om arbejdet som grafiker, mens økonomien (næsten) klarer sig selv.

Populære funktioner hos grafikere

Send flotte fakturaer på farten

Afregn din moms på 2 minutter

Nem bankafstemning til at undgå fejl

Få en gratis konto nu

Mere end bare et regnskabsprogram

  • checkmarkAlle regninger og fakturaer kommer ind i systemet.
  • checkmarkDu får et godt overblik over din økonomi.
  • checkmarkDu kan designe dine egne fakturaer.

Den nemmeste fakturering

Billy gør fakturering simpelt. Du kan med få klik oprette og sende en faktura afsted til din kunde. Du kan tilføje dit firmas logo, ændre valutaen, give rabat, tilføje en personlig hilsen og meget mere. Når du registrerer en faktura som betalt, bliver den automatisk bogført i dit regnskab.

Prøv gratis nu

Det siger vores kunder om Billy

"Billy hjælper min kreative hjerne, ved at gøre det overskueligt og nemt at gå til samt forstå hele vejen. Deres support har også hjulpet mig et par gange og det er så rart at vide, at der altid er hjælp at hente."

Joy Kissow, Indehaver af Joy4design

Support hele ugen

Med Billy får du support alle ugens 7 dage og du kan søge blandt Billys mange hjælpeartikler. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle dage fra kl. 08-23. Du kan kontakte os via chatten her på siden, sende en mail til billy@billy.dk eller ringe på 60 24 60 24.

Prøv gratis nu