Gratis fakturaer med Billy faktureringsprogram

Gratis fakturaer til alle selvstændige. Med Billy Basic kan du sende ubegrænsede fakturaer og få et hurtigt overblik over din virksomheds økonomi. Start med en gratis prøveperiode af Billy Premium og se, om programmet er noget for dig.

Send fakturaer nu
[object Object]

Med Billy Basic kan du

  • checkmarkSende ubegrænsede fakturaer
  • checkmarkHolde styr på dine kontakter
  • checkmarkFå gratis support hele ugen

Lovmæssige krav til fakturering

En faktura er ikke kun en liste med de ydelser og priser eksklusiv moms, men din dokumentation for at en kunde skylder dig penge. Derudover er der flere lovpligtige krav en faktura skal indeholde, så du undgår problemer med Skat. En faktura skal bl.a. indeholde: Et fakturanummer som skal være stigende og sat i system, afsenderen samt virksomhedsadressen, CVR nummer, Diverse priser med og uden moms. I Billy faktureringsprogram er de lovpligtige oplysninger ved en faktura standard, så du ikke skal tænke på om du får det hele med, når du sender dine fakturaer af sted til kunden.

Et nemt faktureringsprogram er nøglen til et godt regnskab

Når du sender en faktura, er det anerkendelse for det arbejde, den service og den værdi du yder din kunde. Fakturering er dermed det sjoveste, når det kommer til den økonomiske side af din virksomhed. Men som iværksætter bør fakturering ikke stjæle for meget af din tid, selvom det giver dig anerkendelse for dit hårde arbejde. Derfor kan du nemt og hurtigt få styr på dine fakturaer med Billy faktureringsprogram.

Enkel fakturering med kreditnotaer

Du kan komme ud for at visse fakturaer skal refunderes, altså en minus faktura. Med Billy Basic kan du blot annullere en faktura da programmet klarer bogføringstransaktionerne automatisk, hvilket er med til at gøre programmet unik og værdifuldt.

Gratis support 7 dage om ugen

Som Billy Basic kunde kan du få hjælp fra hjælpecenteret, som har åbent alle ugens dage. Vi sidder i Billy klar til, at besvare dine spørgsmål fra klokken 08.00 til 23.00. Du skal blot skrive til os på billy@billy.dk eller ringe på tlf.: 60246024.