Regnskabsprogram til iværksættere

Billy gør dit regnskab let, så du har tid til din forretning.

Brug mindre tid på økonomien

Billy regnskabsprogram

Som iværksætter er der meget andet, du gerne vil bruge din tid på end bogholderi og regnskab. Billy Regnskabsprogram gør det let og enkelt for dig at holde overblikket over bogføringen. Så kan du koncentrere dig om din forretning, mens økonomien (næsten) klarer sig selv.

Populære funktioner hos iværksættere

#

Send fakturaer

Afregn hurtigt moms

Afregn Moms på 2 minutter

#

Banksynkronisering

#

Mere end 60 integrationer

Du får mere end bare et regnskabsprogram

Upload regninger, kvitteringer og fakturaer til Billy, så de ikke fylder på dit skrivebord Upload regninger, kvitteringer og fakturaer til Billy, så de ikke fylder på dit skrivebord

Du får et pænt skrivebord, da alle regninger, fakturaer og kvitteringer kommer ind i systemet.

Få overblik over din økonomi med Billy Regnskabsprogram Få overblik over din økonomi med Billy Regnskabsprogram

Du får et godt overblik over din økonomi. Programmet er designet til at være let at bruge.

Design dine egne fakturaer med Billy Regnskabsprogram

Du kan designe dine egne fakturaer, så de ser professionelle ud med farver og logo.

Nem og hurtig fakturering

Med Billy er fakturering nemt og simpelt. Du kan med få klik oprette og sende en faktura afsted til din kunde. Du kan tilføje dit firmas logo, ændre valutaen, give rabat, tilføje en personlig hilsen og meget mere. Når du registrerer en faktura som betalt, bliver den automatisk bogført i dit regnskab.

Upload regninger via mobilen

Mange iværksættere har en travl og presset arbejdsdag. Med Billy kan du tage et billede af dine regninger og sende dem direkte til Billys regnskabsprogram via din smartphone. Herefter kan du blot registrere dine udgifter når du har tid. På denne måde slipper du for bekymringer om regninger, som forsvinder.

Det siger vores kunder om Billy

Thomas Uhrskov får mere tid til at være forretningsmand med Billy Thomas Uhrskov får mere tid til at være forretningsmand med Billy

"Mit Billy-abonnement hjælper mig med det, som jeg ikke er god til, og som jeg slet ikke har nogen interesse i nemlig alt det jeg tidligere lagde over til min revisor og min bogholder. Fakturering, bogføring og momsafregninger. Det gør min hade-del af virksomhedslivet en lille smule mere udholdelig."

Thomas Uhrskov, foredragsholder og skiekspert

Mads Veiby bruger Billy og er glad Mads Veiby bruger Billy og er glad

"Jeg havde brug for et økonomisystem, som var hurtigt mobilt og meget brugervenligt. Her faldt valget på Billy og det har jeg ikke fortrudt. Jeg kan let og enkelt udskrive/maile fakturaer, bogføre bilag og uploade dem via min mobiltelefon. Det tager ganske få sekunder, og forklarer stort set sig selv."

Mads Veiby, stifter af bl.a. telefonselskabet M1