Regnskabsprogram til køreskoler

Billy gør dit regnskab let og overskueligt. Du får gjort bogføring automatisk, så du har tid til at gøre eleverne til dygtige chauffører.

Sæt foden på speederen, og kom i gang allerede nu.

Brug mindre tid på økonomien

Med Billy Regnskabsprogram til køreskoler bliver hele din økonomi meget lettere at styr på. Systemet hjælper nemlig med regnskab, bogføring og momsafregning, og du kan derfor spare tid på den administrative del og koncentrere dig om arbejdet i køreskolen, mens økonomien (næsten) klarer sig selv.

Populære funktioner hos køreskoler

Send nemt fakturaer på farten

Afregn moms på 2 minutter

Nem bankafstemning til at undgå fejl

Du får mere end bare et regnskabsprogram

  • checkmarkAlle regninger og fakturaer kommer ind i systemet.
  • checkmarkDu får et godt overblik over din økonomi.
  • checkmarkDu kan designe dine egne fakturaer.

Nem og hurtig fakturering

Billy gør fakturering simpelt. Du kan med få klik oprette og sende en faktura afsted til din kunde. Du kan tilføje dit firmas logo, ændre valutaen, give rabat, tilføje en personlig hilsen og meget mere. Når du registrerer en faktura som betalt, bliver den automatisk bogført i dit regnskab.

Det siger vores kunder om Billy

"Førhen stod jeg selv for min bogføring, som var meget besværligt og tidskrævende for mig. Nu bruger jeg Billy, som gør min bogføring overskuelig og utrolig let. Samtidig sparer jeg penge på ikke at skulle ansætte en bogholder. Jeg kan varmt anbefale Billy."

Bettina Spendrup, Spendrup - Grøn Frisør

Support hele ugen

Med Billy får du support alle ugens 7 dage og du kan søge blandt Billys mange hjælpeartikler. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle dage fra kl. 08-23. Du kan kontakte os via chatten her på siden, sende en mail til billy@billy.dk eller ringe på 60 24 60 24.

Prøv gratis nu