Tag din bogføring med på farten

Hav altid overblik over din økonomi med Billy Mobil-App - helt gratis

Regnskabsprogrammet Billys mobil-app

Hent app'en gratis

Billy Regnskabs-app til iPhone
Billy Regnskabs-app til Android

v1.0

Fakturering

  • Opret og send fakturaer
  • Opret nye produkter og kunder
  • Registrér betalinger

v2.0

Regninger

  • Tag billeder af dine kvitteringer
  • Bogfør regninger med få klik
  • Samlet overblik over dine udgifter

v3.0

Tilbud - På vej

  • Send tilbud til dine kunder

v4.0

Kørebog - På vej

  • Registrér din kørsel automatisk
Send fakturaer med Billy Regnskabsprogram

Send fakturaer

Upload regninger med Billy Regskabsprogram

Upload regninger

Bogfør med Billy Regskabsprogram

Bogfør regninger med få klik

Registrér din kørsel med Billy Regskabsprogram

Registrér din kørsel

Send tilbud med Billy Regskabsprogram

Send tilbud til dine kunder

Billy regnskabs-app Billy regnskabs-app

Billy regnskabs-app

Med Billy Mobil-App kan du bogføre på farten. Skab dig et overblik over din økonomi gennem app’en, og glem aldrig at sende en faktura eller at registrere en betaling.

Tag billeder af dine kvitteringer, og få dem uploadet direkte i Billy. På denne måde har du altid en digital kopi af din kvittering, og du glemmer ikke at trække en udgift fra i dit regnskab. App’en er gratis og findes til både iPhone og Android.

Fakturér til Billy regnskabs-app

Faktuering 1.0

Håndtér din fakturering på din smartphone. Opret en fakturakladde med få klik, når du er ankommet hos din kunde, og noter dine arbejdsopgaver ned løbende. På denne måde sikrer du dig, at kunden stadig har dit arbejde friskt i erindringen når fakturaen skal betales.

Når kunden betaler for den udsendte faktura, kan du registrere betalingen direkte i Billys regnskabs-app. På denne måde klarer du hele faktureringsforløbet gennem din smartphone.

I regnskabs-app’en kan du ligeledes skabe dig et overblik over alle dine fakturaer. Du kan se en liste over hvilke fakturaer, som er betalte, ubetalte og forfaldne. På denne måde kan du have dit regnskab med på farten, og du har det hele på din telefon.

Bogfør regninger med Billy regnskabs-app

Regninger 2.0

Bogfør dine regninger direkte med din smartphone. Det skal nemlig være slut med krøllede kvitteringer, der bliver væk.

Med vores regnskabs-app kan du tage et billede af din kvittering og bogføre den med det samme. Eller du kan uploade den til dit regnskab og vente med bogføringen indtil, at du sidder ved din computer. Regnskabs-app’en giver dig det fulde overblik over dine udgifter, så du altid kan holde styr på din økonomi.

Send tilbud med Billy regnskabs-app

Tilbud 3.0 – På vej

Du vil i fremtiden kunne sende tilbud til dine kunder direkte fra mobil-app’en. Forestil dig, at du snakker med en mulig kunde, og personen ønsker et tilbud fra din virksomhed; med mobil-app’en kan du sende den potentielle kunde et tilbud direkte fra din telefon.

På den måde får du hurtigere skabt en forbindelse med kunden, og i sidste ende kan det betyde hurtigere betaling og kortere proces tid for dig og kunden. Du vil ikke længere være afhængig af at sidde foran din PC, for at sende tilbud til dine kunder.

Registrér din kørsel med Billy

Kørebog 4.0 – På vej

Med Billy Mobil-app kan du i fremtiden registrere din kørsel direkte fra din telefon. Dette er især velegnet til fx håndværkere, som bruger meget tid på at køre ud til forskellige kunder. Det betyder at du sparer tid når du skal indskrive dit kørselsregnskab i Billy.

Med regnskabs-appen skal du bare slå kørselsfunktionen til, når du sætter dig ind i din bil, og så registrerer mobil-app’en selv, hvor langt du har kørt.

Når mobil-app’en har registreret din kørsel, bogføres de økonomiske posteringer automatisk i Billy. Din kørebog bliver desuden opbevaret i skyen på vores servere, så du slipper for den manuelle registrering og opbevaring.

Automatisk bogføring

I vores regnskabsprogram er der en scanningsmotor, som er i stand til at aflæse de bilag du uploader til den. Den er altså i stand til, at aflæse og forstå hvad der fx står i en PFD-fil, som kunne indeholde en regning.

Denne scanningsmotor udvikler sig hele tiden, og den lærer af alle de ting, du bruger den til i dit regnskab. Den bliver ganske enkelt klogere og bedre til at genkende informationer på dine kvitteringer, jo mere du bruger den.

Vi kommer til at tilføje en funktion til scanningsmotoren, så Billy automatisk giver dig præcise konteringsforslag, når du uploader og scanner en kvittering. Det vil sige, at Billy også vælger momssats og udgiftskategori for dig.

Så bliver det lige pludseligt muligt at bogføre en kvittering uden at løfte en finger. Du skal blot uploade kvitteringen, og så klarer Billy resten for dig.

Android & iOS

Du kan downloade regnskabsprogram-app’en direkte til Android eller iPhone. Billy Mobil-app fungerer både på Android og iOS, og kan hentes fra både Google Play Store og Apple App Store.

Vi udvikler hele tiden videre på app’en, så husk at sørge for at du har den nyeste version af app’en, så du ikke går glip af nye funktioner.