Gratis og online økonomisystem til små virksomheder Gratis og online økonomisystem til små virksomheder

Komplet økonomisystem til små virksomheder

Som selvstændig er du nødt til at holde styr på din økonomi. Med Billys økonomisystem kan du spare tid, penge og energi, så du kan fokusere på din virksomhed i stedet.

Billy økomomisystem til små virksomheder og Billy logo Billy økomomisystem til små virksomheder og Billy logo

Billys økonomisystem giver dig:

  • Komplet overblik over hele din økonomi
  • Helt styr på fakturaer og regninger
  • Moms-indberetning med ét enkelt klik
  • Brugervenligt og online økonomisystem
  • Gratis support alle ugens dage
Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby

Mads Veiby

Stifter af M1

"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."

Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram

Jonas Bengtsen

Freelancer

"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."

Integrationer til dit økonomisystem

Som ny bruger af Billys økonomisystem, starter du med en gratis prøveperiode af Billy Premium, hvor du har mulighed for at afprøve alle funktionaliteter. Her medfølger en række integrationer som nemt og hurtigt kan integreres med de øvrige programmer, du benytter i din virksomhed. Hvad enten det er bogføring direkte fra din betalingsterminal eller lønafregning til dine ansatte, så er Billy Premium udstyret med en lang række integrationer, der gør det muligt at holde det hele samlet et sted.

Nemt og brugervenligt økonomisystem

Vores primære mål er at gøre regnskab let og forståeligt for alle. Du behøver ikke at være revisor eller bogholder, for at forstå fremgangsmåden i Billy. Hvad enten du fakturerer eller afregner moms; så er det nemt og hurtigt med Billys økonomisystem. Hvis du alligevel skulle have spørgsmål, så er vores support klar 7 dage om ugen til at hjælpe dig. Start med en gratis prøveperiode af det fulde program, så du kan se, om økonomisystemet er noget for dig og vælg efter prøveperioden, om du vil oprette dig som gratis Basic-bruger eller betalende Premium-bruger.

Vælg økonomisystem fra Billy

Hvis du benytter Billys Premium version af økonomisystemet til små og mellemstore virksomheder, så får du adgang til en række funktioner, som sparer dig tid – tid du ellers kan bruge i din virksomhed. Du kan fx tage din bogføring med på farten med vores mobil-app, eller du kan bruge vores tilbudsmodul til at oprette professionelle tilbud med eget logo og grafik. Alt er samlet i Billy, for at gøre det let for dig.

Gratis support 7 dage om ugen

Som Billy-kunde kan du få hjælp fra hjælpecenteret, som har åbent alle ugens dage. Vi sidder i Billy klar til, at besvare dine spørgsmål fra klokken 08.00 til 23.00.

Skriv til os på billy@billy.dk, eller benyt vores chat eller ring på 60246024.