Gratis og online bogføring Gratis og online bogføring

Bedste regnskabsprogram til dig og din forening

Billy er et simpelt regnskabsprogram til foreninger, der let, hurtigt og billigt, vil have overblikket over deres økonomi, bogføring og regnskab. Start med en gratis prøveperiode af Billy Premium og afprøv alle funktioner, hvis det er noget for dig, kan du efterfølgende oprette en gratis Basic-Bruger eller fortsætte som betalende Premium-bruger. Kom i gang med det samme.

Billy Regnskabsprogram og Billy logo Billy Regnskabsprogram og Billy logo

Med Billy kan I:

  • Få overblikket over foreningens økonomi
  • Simpelt og hurtigt bogføre regninger
  • Opkræve kontingenter på fast basis
  • Let holde styr på foreningens årsregnskab
  • Få gratis support ugen rundt

Bedste regnskabsprogram til din forening

Det er typisk en af de mest omfattende aktiviteter i foreningsarbejdet at få overblikket over regnskabet, og det kan tage meget tid at sætte sig ind alle strukturerne, hvis man ikke allerede har stiftet bekendtskab med regnskaber og bogføring. Billy regnskabsprogram er en ideel løsning for foreninger, der hurtigt vil have overblikket over økonomien og regnskabet. Det har aldrig været lettere og billigere at holde styr på regnskabet helt uden behovet for at hyre en bogholder.

Bogføring af regninger og fakturaer

Billy er det bedste bogføringsprogram, når foreningen skal have bogført sine regninger og fakturaer. Her er det simpelt og nemt at holde overblikket over regninger og fakturaer, og med kun få klik er det muligt at få styr på både regninger, kvitteringer og bilag. Fremover kræver det ingen særlige regnekundskaber, at bibeholde det økonomiske overblik, og systemet er så let at gå til, at bogføringen er klaret på ingen tid.

Opkrævning af kontingent

Med Billys abonnementsfakturering er det simpelt for foreninger at lave faste opkrævninger for eksempelvis medlemskontingent, enten på ugentlig, månedlig eller årlig basis eller på særlige datoer. Billys abonnementsfakturering er let at gå til, og kræver kun, at I tager stilling til, hvem der skal opkræves, hvor meget de skal opkræves og hvor ofte – herefter kører det hele automatisk ud fra jeres ønsker.

Gratis elektronisk fakturering

Med Billys gratis faktureringsmodul er det hurtigt og simpelt at få overblikket over foreningens fakturaer og følge deres betalingsstatus løbende. Derudover er det som Premium-bruger muligt at tilpasse fakturaer til netop jeres forening, ved tilføjelse af foreningens logo, farver, eller eventuelt personlige hilsner. Med Billys faktureringsmodul er oprettelse og afsendelse af fakturaer altid gratis og uden begrænsninger uanset, om du er Basic- eller Premium-bruger.

Få styr på årsregnskabet

Som forening skal der hvert år aflægges årsrapport for hele året. Dette er en rigtig god mulighed for at få et fuldt økonomisk overblik over foreningsregnskabet, og giver rig mulighed for at rette op på fejl og mangler, der eventuelt måtte være opstået i løbet af regnskabsåret. Med Billys årsafslutningsfunktion er det lettere end nogensinde før, at få det fulde økonomiske overblik over foreningens årsregnskab og foretage løbende forbedringer efter behov.

Sikkerheden er i top

Når man som forening skal vælge regnskabssystem er det vigtigt, at sikkerheden er helt i top. Med Billy bliver foreningens data altid krypteret, så udefrakommende ikke kan aflytte jeres data undervejs. Derudover sikrer Billy alle datasæt ved flere gange dagligt at udføre automatisk backup. Alle data og bilag kan desuden hurtigt downloades lokalt, så de altid kan tilgås offline, printes og gennemgås på eventuelle foreningsmøder.

Gratis support hele ugen

Med Billy får I et simpelt bogføringsprogram, der gør det nemt og billigt for foreninger at holde styr på regnskabet, helt uden behov for besværlige Excel-ark og dyre bogholdere. Hvis I har spørgsmål til oprettelse eller brug af Billy. Til vores Premium-brugere tilbyder vi gratis support ugen rundt, med hjælp over både telefon, chat og mail.

Supporten har åbent alle dage fra kl. 8-23.

Fang supporten på: billy@billy.dk eller på tlf.: 60246024.