Regnskabsprogram til café- og restaurantejere

Billy gør dit regnskab let, og det giver dig tid til at passe dine gæster og yde optimal service frem for at sidde fast i regnskabet.

Få mere tid til gæsterne og maden

Billy regnskabsprogram

Som ejer af en café eller restaurant har du behov for et brugervenligt regnskabsprogram, som giver dig det økonomiske overblik, du har brug for. Bogfør dit regnskab hurtigt og enkelt, og hold styr på bestillinger, og få overblik over kassebeholdningen med det samme.

Populære funktioner for café og restauranter

Du bogfører hurtigt og let med Billy

Bogfør betalinger og regninger

Få let styr på momsen

Afregn Moms på 2 minutter

#

Banksynkronisering

#

Integration til POS-systemer

Bogføring af udgifter

Bogføring har aldrig været lettere for dig som restaurant eller café-ejer. Ved at håndtere dine kvitteringer, regninger og bilag elektronisk, får du et bedre overblik over din virksomheds økonomi. Du kan blandt andet uploade regninger direkte fra din mobil til Billy. Så slipper du for bekymringer om regninger, der forsvinder.

Over 60 integrationer

Med Billy kan du integrerer dit regnskab til mere end 60 forskellige systemer og automatisere en stor del af det administrative arbejde. Du kan eksempelvis integrere Billy med forskellige kassesystemer, så din omsætning automatik bliver bogført. Eller du kan integrere Billy med forskellige lønsystemer, så dine lønsedler automatisk bliver bogført.

Momsafregning med ét klik

Billy gør er momsafregning usædvanligt let. Momsfunktionen giver dig et økonomisk overblik, her kan du kan se hvor meget moms du har til gode eller hvor meget du skal betale tilbage. Når tiden er inde kan du selv afregne din moms med ét enkelt klik.

Gratis support hele ugen

Hos Billy får du gratis support alle ugens 7 dage. Du kan søge blandt Billys mange hjælpeartikler eller henvende dig til vores hjælpecenter. Her sidder vi klar til, at hjælpe dig alle dage fra 08-23. Du kan både kontakte vores hjælpecenter via chatten her på siden, sende en mail til billy@billy.dk eller ringe på 60 24 60 24.

Det siger vores kunder om Billy

Nicolas Lammin er glad for Billy, som hjælper ham med at styre økonomien i restauranten. Nicolas Lammin er glad for Billy, som hjælper ham med at styre økonomien i restauranten.

"I min hverdag har jeg ikke tid til at fokusere på regnskab og tal, som hører til det at være virksomhedsejer. Derfor er jeg lettet over at have fundet Billy, som gør min bogføring super simpel. Jeg sparer både tid og penge på Billy, så jeg har mulighed for at fokusere på min passion, nemlig at drive min restaurant"

Nicolas Lammin - Restaurantejer, Mon Amour