Sæt din bogføring på autopilot med vores bogholderpakke

Vi har indgået et samarbejde med Kontolink, der automatiserer bogføring, og samlet det i én løsning, kaldet bogholderpakken.

Med bogholderpakken øger du effektiviteten, når du arbejder med dine Billy-kunder, da du undgår manuelle processer.

Hurtigere bogføring med automatisering

Automatisering effektiviserer bogføring i høj grad, og i Billy har vi stort fokus på at gøre regnskab så automatisk som muligt. Nogle af de funktioner, vi har, er:

  • checkmarkAutomatisk scanning af dine bilag
  • checkmarkMatch af bilag med banktransaktioner
  • checkmarkAutomatiske forslag til kategorisering af bilag

Sæt autokontering op på kontakter

Mange kunder har regninger, der gentager sig og i Billy kan du automatisere bogføringen af gentagne regninger, så kontovalg sker efter samme principper hver gang.

På den måde slipper du for manuelt at indtaste de samme ting igen og igen.

Fleksibel kassekladde for hurtigere bogføring

Du kan nemt og hurtigt navigere i kassekladden med genvejstaster. Fx kan du nemt tilføje og slette en posteringslinje vha. “CRL + L” og “CRL + Delete”. 

Derudover kan du også kopiere en hel transaktion, som fx er smart og tidsbesparende, når du skal bogføre lønbilag, det kan du gøre vha. “CRL + P”.

Og så kan du selvfølgelig altid følge balancesummen i bunden af skærmen, så du kan holde øje med om debet og kredit balancerer.

Hør mere om mulighederne i Billy

Vi sidder klar til besvare på eventuelle spørgsmål om dine muligheder i Billy. Du kan blot skrive til partner@billy.dk eller booke en uforpligtende snak nedenfor.

Book uforpligtende snak