Integration mellem Billy og Advokaternes Inkasso Service

Forfatter:Frederik Damgaard Kornvig
Dato:17. juni 2024
Læsetid:2 minutter

Sådan kommer du i gang

  • Gå ind under Services i menuen og vælg Integrationer.
  • Tryk på Aktivér rykkerservice under Rykker- og inkassoservice
  • Acceptér Advokaternes Inkasso Services betingelser.
  • Integrationen er nu sat op, og du kan nu starte en rykker- og inkassoproces fra Billy eller fra CloudCollect med bare ét enkelt klik.
  • Du vil automatisk blive oprettet i CloudCollect, som er udviklet og drives af Advokaternes Inkasso Service. Du modtage en velkomstmail samt en mail med dine loginoplysninger til CloudCollect. Via CloudCollect-platformen kan du styre rykker- og inkassoprocesserne og få opdateringer om fremskridt og resultatet af inddrivelsen.

Sådan starter du rykker- og inkassoprocessen fra Billy

  • Naviger til fakturaoversigten: Fra dit Billy-dashboard, skal du navigere til menuen "Fakturaer" under "Salg".
  • Vælg "Forfaldne" fakturaer: Vælg den forfaldne faktura, som du ønsker at inddrive. Bemærk, at rykkerprocessen vil omfatte alle forfaldne fakturaer, som den pågældende kunde mangler at betale.
  • Tryk på "Start rykkerproces": Under menuen "mere" trykker du på "Start rykkerproces".

Rykker- og inkassoprocessen stopper automatisk, så snart du har bogført kravet som betalt i Billy. Hvis skyldneren ikke betaler efter at have modtaget rykkerbreve, vil dit krav automatisk blive sendt til inkasso hos Advokaternes Inkasso Service.

Vigtig information

Husk at en inkassosag er en sag uden indsigelser. Du må ikke sende en sag til inkasso, hvis skyldneren er uenig i kravet, uden at gøre Advokaternes Inkasso Service opmærksom på indsigelsen. Du gør opmærksom på indsigelser ved at logge ind i CloudCollect og sætte et flueben i feltet indsigelser.

Rigtigt god fornøjelse med integrationen. Har du andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Advokaternes Inkasso Service på +45 88 53 55 53 eller info@inkassoadvokat.dk.