Ændring af valutakurs på faktura

Dato:22. november 2022
Læsetid:1 minut

Når du opretter en faktura med udenlandsk valuta, vil der opstå en difference, hvis valutakursen ændrer sig i fra udstedelse til betaling af fakturaen. Du kan løse denne difference ved at ændre i valutakursen ved registrering af betalingen, så bogføringen stemmer overens med din bankkonto.

Denne artikel vil vise hvordan du ændrer valutakursen på en faktura så indbetalingen kommer til at stemme overens med beløbet i Billy.

Sådan ændrer du valutakursen på fakturaer

Når du skal ændre valutakursen på en bestemt faktura, skal du gøre følgende:

• Gå til Salg og vælg Fakturaer
  • Vælg den konkrete faktura, hvor der du skal ændre valutakursen
  • Vælg Registrer betaling
  • Herefter skal du skrive det beløb som er kommet ind på din bankkonto i feltet Indbetalt. Herefter vil valutakursen selv ændre sig tilsvarende.
  • Du kan også ændre valutakursen ved at klikke på ikonet med den låste hængelås og indskrive den bestemte valutakurs.

Har du spørgsmål til ændring af valutakurser, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.