Billy og Anmeld Håndværker

Forfatter:Frederik Damgaard Kornvig
Dato:26. oktober 2021
Læsetid:1 minut

Sådan kommer du i gang med Anmeld Håndværker

Når du skal lave en integration til Anmeld Håndværker, så skal du først gå ind på: https://www.anmeld-haandvaerker.dk/ - Her skal du trykke på Log ind

Når du er logget ind skal du trykke på rediger

Herefter skal du trykke på Økonomi integration

Nu skal du ind i Billy og oprette en API nøgle. Det gør du således:

• Gå ind i indstillinger
  • Tryk på adgangsnøgler
  • Tryk på Opret Adgangsnøgle
  • Skriv Likvido i navn
  • Tryk på Opret

Kopier adgangsnøglen

Nu skal du sætte API nøglen fra Billy ind på Anmeld Håndværker:

Nu skal du bare trykke på gem, således at ændringerne bliver gemt, og så er integrationen sat op

Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på chatten, på telefon 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.