Backup af dit regnskab

Læsetid:1 minut

I Billy kan du let og hurtigt tage en backup af hele dit regnskab.

Her vil du få en zip-fil med alle de transaktioner, der er sket i dit regnskab. Det vil sige, at der vil ligge en mappe for hvert transaktionsnummer, hvor transaktionen er blevet omdannet til en PDF, samt tilhørende bilag til transaktionen.

• Vælg Rapporter
  • Vælg Eksport

Find Backup og klik Download

Da vil downloadingen af backuppen begynde, og du få zip-filen i overførte dokumenter på din computer.

Ønsker du at foretage en komplet backup af alt sin data i Billy, vil man også tage følgende udtræk:

• Kontospecifikation
  • Posteringsjournal
  • Produkter
  • Kontakter
  • Kontoplan
  • Resultatopgørelse
  • Balance