Få banksaldoen vist i kassekladden

Forfatter:Hannibal Blytt
Dato:2. maj 2023
Læsetid:1 minut

Når du bruger kassekladden til at bogføre indtægter, udgifter osv., kan det være god ide at kunne se banksaldoen. Det kan du bruge som en sikkerhed så du ved om du har bogført forkert i forhold til hvad din banksaldo er.

Du kan også vælge andre konti at få vist i kassekladden, hvor fremgangsmåden er den samme.

Få balancekonti vist i kassekladden

Det er nemt at indstille i Billy så du kan få banksaldoen vist i kassekladden. I Billy hedder dette en balancekonti. Det gør man få disse få steps:

• Vælg Bogføring
  • Vælg Kassekladde

I hjørnet øverst til højre, skal du klikke på Indstillinger

• Klik på plus ikonet til højre for ”Balancekonti
  • Vælg hvilken konto, du vil have vist
  • Klik Gem kassekladde

Fremover vil balancekontoen blive vist i bunden imens du opretter posteringer i kassekladden. På den måde mindsker du risikoen for fejl.

Hvis du ikke kan se din balancekonto skal du klikke på den lille pil der peger ned, nederest i højre hjørne