Få banksaldoen vist i kassekladden

Oliver Storm Pallesen

21. januar 2015

Bruger du kassekladden til at bogføre indtægter, udgifter osv., kan det være god ide at kunne se, hvad banksaldoen ville være løbende med at du opretter posteringerne.

Dette er muligt i Billy, hvis du ændrer på nogle få indstillinger inde i kassekladden, som artiklen beskriver.

Vis en balancekonti i kassekladden

• Vælg Regnskab
  • Vælg Kassekladde
  • Klik Indstillinger
Banksaldo i kassekladden
  • Klik på plus ikonet til højre for ”Balancekonti”
  • Vælg hvilken konto, du vil have vist
  • Klik Gem kassekladde
Banksaldo i kassekladden

Fremover vil balancekontoen blive vist imens du opretter posteringer i kassekladden.

Banksaldo i kassekladden