Binavn på faktura

Nicolai Hofsø2017-05-15
Tilbage til Fakturering

Hvis du har flere virksomheder tilknyttet samme CVR-nummer (også kaldet binavne), kan du have behov for at oprette disse binavne som afsendere på dine fakturaer.

Her er en step-by-step-guide til, hvordan du opretter og anvender binavne på fakturaer.

Step 1

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Fakturadesigner
  • Vælg Nyt design

Step 2

• Giv designet et navn
  • Udfyld VirksomhedsnavnTelefon og E-mail på det ønskede binavn
  • Tryk Gem og fakturadesignet er gemt

Step 3

• Nu kan du sende en faktura med binavnet som afsender
  • Vælg Fakturaer
  • Klik Opret faktura
  • Vælg det nye fakturadesign under Design, og udfyld derefter resten af fakturaen

Step 4

• Når du har godkendt fakturaen, kan du se binavnet øverst til højre på fakturaen

Har du spørgsmål til, hvordan du håndterer binavne i Billy, er du altid velkommen til at kontakte os på billy@billy.dk60 24 60 24 eller skrive til os på chatten.