Brug Billy som momsfritaget forening og virksomhed

Læsetid:1 minut

Hvis du har en forening eller en virksomhed som er momsfritaget, kan du sagtens bruge Billy. Det kræver blot at du sætter momssatsen momsfrit på dine produkter og udgifter. For at undgå en masse klik ved at manuelt at rette momssatsen hver gang, viser vi i denne artikel hvordan du tilpasser Billy, så Billy fremadrettet vil foreslå momsfrit som standard.

Slå det til i Indstillinger

Når du ønsker at slå det til så skal følgende gøres:

• Gå til Indstillinger
  • Tryk på Regnskab
  • Sæt kryds i Min virksomhed er momsfritaget. Der skal ikke beregnes moms af køb og salg
  • Tryk på Gem Ændringer

Til sidst er det vigtigt at nævne at valget af momsperiode ingen betydning har, når du driver en momsfri virksomhed eller forening.

Nu er du klar til at bruge at bruge Billy til din momsfritagede virksomhed eller forening.