Dandomain integration, se hvordan du gør i Billy Regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Oliver Storm Pallesen

24. februar 2015

Du har mulighed for at sætte Billy op med Dandomain. Dandomain er en hosting virksomhed, som også tilbyder webshops. Integrationen med Billy kan gøre, at din omsætning fra webshoppen bliver bogført automatisk ind i Billy.

Få integrationen

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og en nøgle hos Dandomain, som du derefter linker sammen inde hos Storebuddy.

Oprettelse af API nøgle hos Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle
Integration med Dandomain
  • Skriv Dandomain under navn
  • Klik Opret
Integration med Dandomain
  • Gem din Billy API nøgle
Integration med Dandomain

Oprettelse af API nøgle hos Dandomain

• Vælg Indstillinger
  • Vælg API adgange
  • Klik Tilføj ny gruppe
Integration med Dandomain
  • Skriv Storebuddy i navn og angiv rettigheder, som angivet herunder
  • Klik afslutningsvist på Gem
Integration med Dandomain
  • Vælg Tilføj ny bruger
Integration med Dandomain
  • Angiv Storebuddy i navn,
  • Dobbeltklik på Storebuddy under Grupperelationer, så det står under Valgte grupper
  • Klik afslutningsvist på Gem
Integration med Dandomain
  • Gem din Dandomain nøgle
Integration med Dandomain

Opsætning af integrationen

• Log ind hos Storebuddy
  • Vælg Salgskanaler
  • Klik Tilføj salgskanal
Integration med Dandomain
  • Vælg Dandomain
Integration med Dandomain
  • Indtast din Shop-url
  • Indtast Dandomains API nøgle
  • Klik Gem
Integration med Dandomain

Hvis du ikke har tilføjet Billy under bogføring, så skal du også tilføje den.

• Klik Bogføring i hoved-menuen.
  • Klik på Billy App-ikonet
Integration med Dandomain
  • Vælg opsætningsniveau

Opsætningsniveau handler om hvilke konti, Storebuddy skal bogføre på. Hvis du allerede oprettet de forskellige konti, anbefaler vi, at du vælger Avanceret opsætning ellers brug Simpel opsætning.

• Vælg salgsplatform
  • Indtast API nøglen fra Billy
  • Klik Gem
Integration med Dandomain

Integrationen er nu opsat og samtlige ordrer fra din webshop vil fremadrettet bliver oprettet som fakturakladder i Billy. Selve overførelsen sker minimum hver 15 minut.

Integrationen er blevet udviklet af Storebuddy

Integration med Dandomain