Danhost integration med Billy

Dato:27. juli 2015
Læsetid:2 minutter

Med Billy kan du integrere med din Danhost webshop. Integrationen med Billy gør, at dine fakturaer fra webshoppen kan blive overført automatisk ind i Billy som kladder.

På den måde sparer du timers arbejde med manuel bogføring af dit regnskab.

Få integrationen gratis

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og en nøgle hos Danhost, som du derefter linker sammen inde hos Storebuddy.

Læs her hvor simpelt det kan gøres.

Oprettelse af API nøgle hos Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv Danhost under navn
  • Klik Opret
  • Gem din Billy API nøgle

Oprettelse af API nøgle hos Danhost

• Log ind i Wordpress admin
  • Vælg Advanced parameters
  • Vælg Webservice
  • Klik Add new
  • Klik Genereate!
  • Indstil tilladelser som vist på nedestående billede
  • Klik Save nede i bunden

Opsætning af integrationen

• Log ind hos Storebuddy
  • ælg Salgskanaler
  • Klik Tilføj salgskanal
  • Vælg Danhost
  • Indtast din webshop url
  • Indtast Danhost's API nøgle
  • Klik gem

Hvis du ikke har tilføjet Billy under bogføring, så skal du også tilføje den.

• Klik Bogføring i hoved-menuen.
  • Klik på Billy App-ikonet

• Vælg opsætningsniveau

Opsætningsniveau handler om hvilke konti, Storebuddy skal bogføre på. Hvis du allerede oprettet de forskellige konti, anbefaler vi, at du vælger Avanceret opsætning ellers brug Simpel opsætning.

• Vælg salgsplatform
  • Indtast API nøglen fra Billy
  • Klik Gem

Integrationen er nu opsat og samtlige ordrer fra din webshop vil fremadrettet bliver oprettet som fakturakladder i Billy. Selve overførelsen sker minimum hver 15 minut.

Integrationen er blevet udviklet af Storebuddy