Integration mellem Billy og Effihub

Læsetid:1 minut

Effihub hjælper dig med at holde styr på din tid, så du kan fakturere for det faktiske timeforbrug. Det gør de gennem deres timeregistreringssystem som er ideelt for konsulenter eller kreative brancher. Med integrationen mellem Billy og Effihub, får du synkroniseret dine kunder og fakturaer mellem systemerne.

Oprettelse af API-nøgle i Billy

I Billy er det nemt at oprette en API-nøgle. Du kan følge vores guide til hvordan du opretter en API-nøgle i Billy eller du kan se denne korte video om oprettelsen af API-nøglen i Billy.

Opsætning af integrationen til Effihub

• Log ind på Effihub
  • Klik Indstillinger
  • Vælg Integrationer
  • Find Billy integrationen
  • Klik Opsætning
  • Indsæt API-nøglen fra Billy
  • Klik Forbind til Billy

Integrationen er nu opsat. Du kan trykke Start som vil sende dig til videre til en side hvor du kan importere dine kunder fra Billy