Design personlige fakturaer

Nicolai Hofsø

15. maj 2017

I Billy har du mulighed for at designe dine egne fakturaer. Her gennemgår jeg, hvordan du vælger din egen tekststørrelse, skrifttype og baggrundsfarve.

Du finder fakturadesigneren under indstillinger.

Step 1

• Gå til Indstillinger
  • Vælg Fakturadesigner
  • Vælg Nyt design eller et eksisterende design, som du ønsker ændre
fakturadesigner

Step 2

• Herefter kan du navngive dit nye design. Eksempelvis ”Personlig faktura eksempel 1”
  • Herefter kan du vælge, om du ønsker at designe fakturaens udseende, eller om teksterne på fakturaen skal ændres.
Billy Regnskabsprogram og fakturadesigner

Step 3

Under feltet “Udseende” er det muligt at vælge:

• Tekststørrelse - vælg den tekststørrelse, som passer bedst til din faktura

• Tekstfarve

• Skriftstype - f.eks. hvis type skal være Times New Roman i stedet for Source Sans Pro

• Du har også mulighed for at tilpasse din faktura med mange andre ting som fx baggrundsfarve, overskrifter, kantfarve, logo eller baggrundsbillede.

• Hvis du scroller længere ned i menuen, vil du finde muligheden for at vælge alternativt logo, som du ønsker at have på din faktura.

• Baggrundsfarve

• Du har også mulighed for at tilpasse din faktura med mange andre ting som fx overskrifter, kantfarve, baggrundsfarve eller baggrundsbillede.

fakturadesigner

Step 4

Under feltet “Tekster” er det muligt at vælge:

• Hvilken skrifttype der passer bedst til din faktura. Eksempelvis Arial
  • Hvilke standard teksterne som man ønsker for fakturaer, kreditnotaer, rykkere, prisoverslag og ordrebekræftelser.
  • Desuden kan du læse mere om dette felts muligheder her: https://www.billy.dk/support/article/justering-af-tekst-i-din-faktura/
  • Når du er færdig med at designe din faktura, trykker du Gem knappen i toppen af skærmen.
fakturadesigner

Step 5

• Du kan nu vælge dit nye design, når du opretter en ny faktura.
fakturadesigner

Du har nu oprettet et nyt design til dine fakturaer, som du er klar til at sende afsted til dine kunder.

Har du spørgsmål til vores fakturadesigner, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.