Design personlige fakturaer

Michael Boman Hvid2021-11-23
Tilbage til Fakturering

I Billy har du mulighed for at designe dine egne fakturaer. Du skal blot følge disse trin.

Step 1

• Gå til Indstillinger
  • Vælg Faktura og rul ned under Fakturadesigner
  • Vælg Nyt design eller vælg et eksisterende design, som du ønsker ændre

Step 2

• Tryk på Udseende
  • Herefter kan du designe din nye fakturaskabelon
  • Her kan ændres følgende ting:
  1. Tekstfarve
  2. Skrifttype
  3. Tekststørrelse
  4. Margen
  5. Kantfarver
  6. Tekststørrelse for overskrifter
  7. Baggrundsfarve
  8. Alternativt logo

Step 3

• Tryk på Tekst
  • Herefter kan du skrive dine egne tekster
  • Her kan ændres følgende ting:
  1. Tekst på fakturaen
  2. Emnefelt på e-mail
  3. Tekst i toppen og bunden af fakturaen
  4. Tekst på Rykkere, Kreditnotaer, Prisoverslag, Tilbud og Ordrebekræftelser

Step 4

• Du kan nu vælge dit nye design, når du opretter en ny faktura.

Du har nu oprettet et nyt design til dine fakturaer, som du er klar til at sende afsted til dine kunder.

Har du spørgsmål til vores fakturadesigner, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.