Design personlige fakturaer

Nicolai Hofsø2021-06-11
Tilbage til Fakturering

I Billy har du mulighed for at designe dine egne fakturaer. Her gennemgår jeg, hvordan du vælger din egen tekststørrelse og skrifttype.

Følg trinnene nedenfor eller få en guide på din Billy-bruger her.

Du finder fakturadesigneren under indstillinger.

Step 1

• Gå til Indstillinger
  • Vælg Fakturadesigner
  • Vælg Nyt design eller et eksisterende design, som du ønsker ændre

Step 2

• Herefter kan du navngive dit nye design. Eksempelvis ”Personlig faktura eksempel 1”
  • Herefter kan du vælge, om du ønsker at ændre teksten på fakturaen.

Step 3

Under feltet “Tekster” er det muligt at vælge:

• Hvilken skrifttype der passer bedst til din faktura. Eksempelvis Arial
  • Hvilke standard teksterne som man ønsker for fakturaer, kreditnotaer, rykkere, prisoverslag og ordrebekræftelser.
  • Desuden kan du læse mere om dette felts muligheder her: https://www.billy.dk/support/article/justering-af-tekst-i-din-faktura/
  • Når du er færdig med at designe din faktura, trykker du Gem knappen i toppen af skærmen.

Step 4

• Du kan nu vælge dit nye design, når du opretter en ny faktura.

Du har nu oprettet et nyt design til dine fakturaer, som du er klar til at sende afsted til dine kunder.

Har du spørgsmål til vores fakturadesigner, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.