Opret FI-kort som betalingsmetode

Dato:15. november 2022
Læsetid:1 minut

Hvis du bruger FI-kort i din forretning, så kan du også tilvælge det som en betalingsmetode på dine fakturaer i Billy. Dette gør du gennem vores fakturaindstillinger, hvor du kan indtaste dit kreditornummer.

Et FI-kort er en elektronisk betalingsmetode som tit bliver brugt af f.eks. banker. Man kan tilmelde sig FI-kort som betalingsmetode gennem sin bank. Du skal bruge dit kreditornummer, som er tal du får fra din bank, til at sætte betalingsmetoden op. Det er et unikt nummer, der identificerer hvor pengene skal sendes hen.

Vi vil i denne artikel gennemgå, hvordan du sætter FI-betalingskode op i Billy.

Sådan opsættes FI-kort som betalingsmetode

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Faktura
  • Scroll ned til Betalingsmetoder
  • Klik Opret betalingsmetode
  • Vælg FI 71
  • Du skal indtaste dine kreditornummer her, som du kan finde i din bank
  • Du kan også give betalingsmetoden et navn eller en beskrivelse
  • Klik Gem

Her er et eksempel på, hvordan det kommer til at se ud på en faktura: