Magento 2 integration - Storebuddy

Dato:4. november 2022
Læsetid:2 minutter

Du kan integrere Magento 2 med Billy igennem Storebuddy. Integrationen overfører kunders køb fra din webshop til dit regnskab i Billy, hvor de automatisk bliver bogført. Du behøver derfor ikke løfte en finger.

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og en access token hos Magento 2, som du derefter linker sammen inde hos Storebuddy.

Oprettelse en ny API-nøgle i Billy

I Billy er det nemt at oprette en API-nøgle. Du kan følge vores guide til hvordan du opretter en API-nøgle i Billy eller du kan se denne korte video om oprettelsen af API-nøglen i Billy.

Opret access token hos Magento 2

Vi skal have lavet en Access Token hos Magento 2 som vi kan indsætte i Storebuddy. Det gør vi på følgende måde:

• Gå til System Integrations
  • Klik på Add new integration
  • Skriv Storebuddy i navnet
  • Skriv dit password til Magento i bunden
  • Klik på API i den lille menu i venstre side
  • Klik All under Resource access
  • Klik Save
  • For at aktivere integrationen skal du klikke på Activate
  • Du får vist en liste over alt det data som du giver tilladelse til. Her skal du klikke på Allow
  • Du skal kopiere den Access Token som kommer frem - den skal du bruge i Storebuddy
  • Klik Done

Opret Magento 2 -integration i Storebuddy

Vi skal have oprettet integrationen hos Storebuddy. Det gør vi på følgende måde:

• Klik på Indstillinger
  • Klik på Salgskanaler
  • Klik på Magento-2-ikonet
  • Indsæt Webshop url
  • Indsæt Magento 2 integrations-token

Integrationen er nu opsat og samtlige ordrer fra din webshop, vil fremadrettet bliver oprettet som fakturakladder i Billy. Selve overførelsen sker i realtid.