Magento 2 integration - udviklet af Storebuddy

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Michael Boman Hvid

17. september 2018

Du kan sætte Billy op med Magento 2.

Integrationen overfører kunders køb fra din webshop til dit regnskab i Billy, hvor de automatisk bliver bogført. Du behøver derfor ikke løfte en finger.

Få integrationen her.

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og en bruger hos Magento 2, som du derefter linker sammen inde hos Storebuddy.

Oprettelse af API-nøgle i Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle
Integration med Magento
  • Skriv Magento 2 under navn
  • Klik Opret
Integration med Magento
  • Gem din Billy API-nøgle
Integration med Magento

Opret Magento-integration i Storebuddy

• Log ind i Storebuddy
  • Klik på Indstillinger øverst i højre hjørne.
  • Klik på App Store i den vandrette menu
  • Klik på Magento-2-ikonet
Integration med Magento

Nu skal du angive de data, der sikrer, at Storebuddy kan opnå adgang til din salgskanal.

Integration med Magento

Vælg den service, som du ønsker at tilknytte din salgskanal.

• Klik på Billy-ikonet
Integration med Magento
  • Vælg det abonnement, du ønsker
Integration med Magento
  • Vælg Magento som den salgskanal din Billy-integration skal sammenkobles med
Integration med Magento
  • Indtast din Billy API-nøgle
Integration med Magento

Integrationen er nu opsat og samtlige ordrer fra din webshop, vil fremadrettet bliver oprettet som fakturakladder i Billy. Selve overførelsen sker i realtid.

Integrationen er blevet udviklet af Storebuddy

Integration med Magento 2