Integration med Gratisal

Oliver Storm Pallesen

19. september 2016

1. Introduktion

Du kan integrere Gratisal til Billy og få automatisk overførsel af løndata om udbetalinger til dit regnskab.

Med Gratisal får du et gratis lønsystem som en webapplikation, der virker i alle moderne browsere, hvor deres vision er at gøre lønadministration og behandling af løn er nemt og tilgængeligt for alle.

2. Opsætning

I denne hjælpeartikel vil vi vise, hvordan du sætter integrationen op.

2.1 Opret API nøgle i Billy

Det første vi skal gøre, er at lave en API nøgle inde i Billy.

• Indstilllinger
  • Adgangsnøgler
  • Opret
Opret adgangsnøgle

Udfyld navn og klik opret.

Udfyld navn

Gem API nøglen.

Gem nøglen

2.2 Sæt integrationen op i Gratisal

Når du har logget ind i Gratisal, har du muligheden for at klikke på VIRKSOMHED og derefter Rediger.

Klik virksomhed

Nu har du muligheden for at vælge Billy som økonomisystem og klik MATCH KONTOPLAN FRA BILLY.

Sæt Billy som økonomisystem

Klik FORSÆT.

Klik forsæt

Da bliver Gratisal lønkonti mappet op imod din kontoplan i Billy og du har nu sat integrationen op.

Så er integration sat op

Det vigtigt at kigge mapningen igennem. Det kan ske, at nogle konti ikke bliver mappet op du selv skal manuelt mappe det op.

Det gør du ved at tage kontonummeret på kontoen ind i Billy og taster det ind i Gratisal under Ekstern reference.

Her er den generelle mapning:

Mapningen

Integrationen er blevet af Gratisal

Mapningen