Integration med Gratisal

Dato:19. september 2016
Læsetid:1 minut

1. Introduktion

Du kan integrere Gratisal til Billy og få automatisk overførsel af løndata om udbetalinger til dit regnskab.

Med Gratisal får du et gratis lønsystem som en webapplikation, der virker i alle moderne browsere, hvor deres vision er at gøre lønadministration og behandling af løn er nemt og tilgængeligt for alle.

2. Opsætning

I denne hjælpeartikel vil vi vise, hvordan du sætter integrationen op.

2.1 Opret API nøgle i Billy

Det første vi skal gøre, er at lave en API nøgle inde i Billy.

• Indstilllinger
  • Adgangsnøgler
  • Opret

Udfyld navn og klik opret.

Gem API nøglen.

2.2 Sæt integrationen op i Gratisal

Når du har logget ind i Gratisal, har du muligheden for at klikke på VIRKSOMHED og derefter Rediger.

Nu har du muligheden for at vælge Billy som økonomisystem og klik MATCH KONTOPLAN FRA BILLY.

Klik FORSÆT.

Da bliver Gratisal lønkonti mappet op imod din kontoplan i Billy og du har nu sat integrationen op.

Det vigtigt at kigge mapningen igennem. Det kan ske, at nogle konti ikke bliver mappet op du selv skal manuelt mappe det op.

Det gør du ved at tage kontonummeret på kontoen ind i Billy og taster det ind i Gratisal under Ekstern reference.

Her er den generelle mapning:

Integrationen er blevet af Gratisal