Prestashop integration med Billy

Billy regnskabsprogram forfatter

Oliver Storm Pallesen

27. august 2014

Det er nu muligt at integrere din Prestashop med Billy. På den måde vil dine ordre fra din webshop blive bogført automatisk i Billy. Du kan købe og læse mere om integrationen på Butikki's Prestashop side.

I denne artikel vil vi vise, hvordan du hurtigt opsætter din Prestashop, så du kan bogføre direkte fra Prestashop til Billy.

Find API nøgle

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgler
  • Klik Opret adgangsnøgle
Integration med Prestashop
  • Skriv navn
  • Klik Opret
Integration med Prestashop
  • Husk din adgangsnøgle
Integration med Prestashop

Aktiver Billy modulet i Prestashop

• Vælg Moduler
Integration med Prestashop
  • Find Billy modulet
  • Klik Konfigurer
Integration med Prestashop
  • Indtaste din Api-nøgle
  • Klik Gem indstillinger
Integration med Prestashop
  • Varerne for rabat, indpakning, håndtering, øreafrunding og diverse forsendelsesmåder søges i databasen hos Billy. Hvis de ikke findes, bliver de oprettet. Bemærk, at du skal sørge for, at moms-modellen der benyttes for forsendelsesmåderne matcher moms-indstillingerne i PrestaShop. På den måde, kan du f.eks. køre momsfrit for forsendelserne.
  • Klik Gem indstillinger
Integration med Prestashop
  • Nu er produkterne automatisk oprettet i Billy, og du kan begynde og overføre dine salg fra din webshop
Integration med Prestashop

Overfør ordrer manuelt

• Vælg Ordrer
  • Klik på en gennemført ordrer
Integration med Prestashop
  • Klik Overfør
Integration med Prestashop
  • Nu har du automatisk oprettet orderen, som ligger klar til at blive bogført i Billy.
Integration med Prestashop

Overfør ordrer automatisk

• Hvis du gerne vil have, at dine salg bliver bogført med det samme i Billy, kan du indstille modulet til dette. Dette gøres ved at konfigurere modulet til at godkende ordreren med statusen Shipped
Integration med Prestashop