Prestashop integration med Billy

Oliver Storm Pallesen2014-08-27
Tilbage til Integrationer

Det er nu muligt at integrere din Prestashop med Billy. På den måde vil dine ordre fra din webshop blive bogført automatisk i Billy. Du kan købe og læse mere om integrationen på Butikki's Prestashop side.

I denne artikel vil vi vise, hvordan du hurtigt opsætter din Prestashop, så du kan bogføre direkte fra Prestashop til Billy.

Find API nøgle

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgler
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv navn
  • Klik Opret
  • Husk din adgangsnøgle

Aktiver Billy modulet i Prestashop

• Vælg Moduler
  • Find Billy modulet
  • Klik Konfigurer
  • Indtaste din Api-nøgle
  • Klik Gem indstillinger
  • Varerne for rabatindpakninghåndteringøreafrunding og diverse forsendelsesmåder søges i databasen hos Billy. Hvis de ikke findes, bliver de oprettet. Bemærk, at du skal sørge for, at moms-modellen der benyttes for forsendelsesmåderne matcher moms-indstillingerne i PrestaShop. På den måde, kan du f.eks. køre momsfrit for forsendelserne.
  • Klik Gem indstillinger
  • Nu er produkterne automatisk oprettet i Billy, og du kan begynde og overføre dine salg fra din webshop

Overfør ordrer manuelt

• Vælg Ordrer
  • Klik på en gennemført ordrer
  • Klik Overfør
  • Nu har du automatisk oprettet orderen, som ligger klar til at blive bogført i Billy.

Overfør ordrer automatisk

• Hvis du gerne vil have, at dine salg bliver bogført med det samme i Billy, kan du indstille modulet til dette. Dette gøres ved at konfigurere modulet til at godkende ordreren med statusen Shipped