Sådan integrerer du Salary i Billy

Nicolai Hofsø

18. september 2017

Det er nu muligt at integrere din Salary med Billy. Med en Salary integration bogføres din løn i Billy helt automatisk. Alle lønbilag bogføres automatisk i Billy. Dette gælder f.eks. personalegoder, skat, ATP pension og regningen fra Salary, så du slipper for at sidde og bogføre din løn manuelt.

Salary er Danmarks eneste lønprogram, der lader dig lave 100% gratis løn til dine ansatte.

Salary giver dig:

• Gratis overførsel af løn for op til 10 ansatte
  • Et af markedets nemmeste lønsystemer
  • Overblik over dine medarbejderes løn
  • Nem og automatisk bogføring gennem en direkte integration til Billy

I denne artikel viser vi hvordan du sætter integrationen op mellem Salary og Billy op.

Find API nøgle:

integration-med-salary
  • Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgler
  • Klik Opret adgangsnøgle
Billy Regnskabsprogram samarbejder med Salary
  • Skriv Navn og Beskrivelse
  • Klik Opret
Billy Regnskabsprogram samarbejder med Salary
  • Husk din adgangsnøgle

Installer Billy modulet hos Salary:

Billy Regnskabsprogram samarbejder med Salary
  • Gå ind under din profil i højre hjørne og tryk virksomhed
Billy Regnskabsprogram samarbejder med Salary
  • Herefter vælg regnskab i øverste bjælke
Billy Regnskabsprogram samarbejder med Salary
  • Vælg Billy som regnskabsprogram
  • Tryk Videre til forbindelse
Billy Regnskabsprogram samarbejder med Salary
  • Kopier API nøglen fra Billy og indsæt den
  • Tryk Videre til kontoplan
Billy Regnskabsprogram samarbejder med Salary
  • Ret Kontoplanen til
  • Kontoplanen bliver automatisk sat op. Vær dog opmærksom på om bogføringstypen og kontoen passer sammen. Du kan også ændre bogføringsteksten således den passer til kontoen.
  • Tryk Gem ændringer nederst i venstre hjørne
Billy Regnskabsprogram samarbejder med Salary
  • Din regnskabsintegration er gemt

Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på chatten, pr. Telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.