Sådan integrerer du Salary i Billy

Thea Gregersen2022-03-28
Tilbage til Integrationer

Det er muligt at integrere din Salary konto med Billy. Med en Salary integration bogføres din løn i Billy helt automatisk. Alle lønbilag bogføres automatisk i Billy. Dette gælder f.eks. personalegoder, skat, ATP pension og regningen fra Salary, så du slipper for at sidde og bogføre din løn manuelt.

Salary er Danmarks nemmeste lønprogram lavet til små og mellemstore virksomheder.

Salary giver dig:

• Markedets nemmeste lønsystem
  • Overblik over dine medarbejderes løn
  • Nem og automatisk bogføring gennem en direkte integration til Billy

I denne artikel viser vi hvordan du sætter integrationen op mellem Salary og Billy op.

Oprettelse af API-nøgle

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle

• Skriv Salary under navnet
  • Klik Opret

• Husk din adgangsnøgle

Oprettelse af integrationen i Salary

• Gå ind under din profil i højre hjørne og tryk Integrationer

• Herefter tryk på skift regnskabsintegration under regnskab

• Vælg Billy som regnskabsprogram og tryk på videre til forbindelse

• Kopier API-nøglen fra Billy og indsæt den og tryk videre til kontoplan

• Ret Kontoplanen til og tryk gem ændringer nederst i venstre hjørne

Kontoplanen bliver automatisk sat op. Vær dog opmærksom på om bogføringstypen og kontoen passer sammen. Du kan også ændre bogføringsteksten således den passer til kontoen.

Din regnskabsintegration er gemt

Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på chatten, pr. Telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.