Integration til Prestashop - udviklet af 2App

Dato:18. august 2016
Læsetid:1 minut

Det er muligt at integrere din Prestashop webshop med Billy. På denne måde vil dine fakturaer fra din webshop blive automatisk overført i Billy som fakturakladder. Derfor slipper du for at oprette kontakterne, produkterne og fakturaerne en ekstra gang efter du haft et salg i webshoppen.

Integrationen lavet af 2App, som kan du hente her.

I denne artikel viser, hvordan du hurtigt opsætter integrationen, så du kan bogføre direkte fra Prestashop til Billy.

Først opretter vi en API nøgle i Billy, som vi forbinder inde i 2Apps platform, sammen med dine informationer fra din webshop.

Find API nøgle

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgler
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv Prestashop under navn
  • Klik Opret
  • Gem din adgangsnøgle

Forbind Prestashop med Billy

Hvis ikke du har en oprettet en konto, kan du let oprette dig igennem 5 steps:

• Udfyld virksomheds informationer
  • Indtast informationer fra din Prestashop webshop

Indtast API nøglen fra Billy

Klik derefter next

Og klik next igen

Gå derefter til Dashboard

• Gå ind i Webshop og udfyld dine webshops informationer
  • Klik Gem

Nu er integrationen sat op og du kan synkroniser dataen mellem Prestashop og Billy ved at gå inde i Sync menuen.

Integrationen er blevet udviklet af 2App