QuickOrder integration

Nicolai Hofsø

17. september 2018

QuickOrder er et moderne kasseapparat, der passer til dig og din restaurant.

Med integrationen mellem Billy og QuickOrder kan du bogføre dine salgstal med kun ét klik. Det betyder, at du i ro og fred kan koncentrere dig om din restaurant, da din omsætning bliver overført helt automatisk til dit regnskab.

Opsætning

Det første, du skal gøre er, at logge ind i QuickOrder og aktivere Billy som integration.

• Log ind i QuickOrder
  • Vælg Indstillinger
  • Vælg Integrationer
  • Klik på Indstillinger ved Billy-integrationen
  • Vælg Aktiver integration
Aktiver Billy og QuickOrder integration

Dernæst skal du oprette en API-nøgle i Billy.

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgler
  • Klik Opret adgangsnøgle
Opret API-nøgle i Billy Regnskabsprogram

Nu skal du indsætte virksomhedens navn.

• Skriv QuickOrder ved navn
  • Udfyld Virksomhedsinformation efter behov
  • Klik Gem
Indsæt virksomhedsinformation

Gem adgangsnøglen.

Gem din API-nøgle

Nu skal du forbinde integrationen ved hjælp af adgangsnøglen.

• Log ind i QuickOrder
  • Indsæt Adgangsnøgle
  • Tryk på Gem ændringer
Indsæt adgangsnøgle
  • Find Billy i side-menuen
  • Vælg Regler
Find Billy i menuen

Nu skal du vælge dine betalingsmuligheder.

• Betalingstype: Modtager du indbetalinger gennem en korttermial, så skal du vælge kortterminal
  • Kassekladde: Har du flere kassekladder, skal du vælge, hvilken kassekladde overførslerne skal overføres til
  • Debet/kredit: I hvilken kolonne skal salget bogføres i? Vi anbefaler, du lader standardopsætningen være i kredit
  • Tekst: Indsæt en vilkårlig tekst, som overføres til kassekladden
  • Konto: Vælg salgskontoen, hvor salget skal bogføres
  • Modkonto: Hvilken konto går pengene ind på? Vi anbefaler banken som standardopsætning.
  • Momskode: Er der salgsmoms på dine salg? Vi anbefaler, du vælger salgsmoms
  • Valuta: Hvilken valuta sælger du varer i?
Sådan virker det

Til slut skal du oprette dine posteringsregler som Regler.

Fakturaen er afstemt

Nu er integrationen sat op. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte QuickOrder.