Sådan integrerer du Shopify via storebuddy

Dato:4. november 2022
Læsetid:1 minut

Det er muligt at forbinde Shopify med Billy gennem Storebuddy. Integrationen vil sørge for at alle dine salg og kunder bliver overført til Billy så du undgår dobbeltarbejde.

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy. Herefter opretter du en integration til Shopify i Storebuddy.

Opret API-nøgle i Billy

I Billy kan du nemt oprette en API-nøgle ved at følge vores guide. Vi har også lavet en video hvor vi forklarer hvordan du opretter en API-nøgle:

Opret Shopify-integration i Storebuddy

Vi skal have oprette integrationen til Shopify i Storebuddy. Det gør vi ved at gøre følgende:

• Klik på Alle og vælg Opret ny forretning
  • Vælg Shopify

Du bliver nu sendt ind til Storebuddys side hos Shopify.

• Klik på Add app

Du vil blive bedt om at logge ind på Shopify, hvis ikke du allerede er logget ind.

• Klik på Installer app
  • Vælg det abonnement som du ønsker at opsætte med. Herudover skal du også angive Forretningsnavn og dato for hvornår bogføringen skal starte
  • Klik på Godkend abonnement hos Shopify
  • Til sidst skal du indtaste dine betalings informationer og godkende betalingen

Husk at tilføje Billy under Regnskab i Storebuddy hvis ikke du allerede har gjort det.