Sådan integrerer du Shopify via storebuddy

Frederik Damgaard Kornvig2021-11-19
Tilbage til Integrationer

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy. Herefter opretter du en integration til Shopify i Storebuddy. Når Shopify-integration er sat op, forbinder du den til Billy i Storebuddy.

Oprettelse af API-nøgle hos Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle

• Skriv Shopify under navn
  • Klik Opret

• Gem din Billy API-nøgle

Opret Shopify-integration i Storebuddy

• Log ind i Storebuddy
  • Klik på Indstillinger øverst i højre hjørne.
  • Klik på App Store i den vandrette menu
  • Klik på Shopify-ikonet

• Det er gratis at oprette en integration til Shopify. Så du klikker blot på den gratis mulighed, og derefter Næste

• Indtast dit Shopify-brugernavn.

• Klik på Install app i pop-up vinduet.
  • Herefter skal du tilknyttet integrationen til Billy.

• Klik på App Store i menuen til venstre.
  • Klik på Billy ikonet

• Vælg det abonnement du ønsker

• Vælg Shopify som den salgskanal din Billy-integration skal sammenkobles med.

• Indtast din Billy API-nøgle
  • Vælg hvornår der skal oprettes en faktura i Billy
  • Vælg hvilke konti du ønsker dine salg bogført på i Billy

• Integrationen er nu oprettet. Dine ordre bliver nu automatisk oprettet i Billy.