Integration til Skyview

Forfatter:Hannibal Blytt
Dato:6. februar 2024
Læsetid:1 minut

Denne artikel beskriver, hvordan du hurtigt opsætter integrationen til Skyview, så du slipper for dobbeltarbejde og sikrer, at du altid har et godt overblik over dine aktiviteter.

Opret API-nøgle i Billy

Det er nemt at oprette en API-nøgle i Billy. Vi har lavet en simpel guide til hvordan du opretter en API-nøgle i Billy samtidig med at vi har lavet en kort video om oprettelsen af API-nøglen i Billy.

Forbind Skyview med Billy

• Log ind i Skyview og tryk på Opsætning
  • Tryk på BillyDK Indstillinger
  • Nu skal API nøglen oprettes og vi skal nu ind i Billy
  • Gå til Billy og vælg Indstillinger
  • Tryk på Adgangsnøgler
  • Tryk på Opret adgangsnøgle
  • Udfyld Navn og evt. Beskrivelse
  • Tryk på Opret
  • Kopier API Nøglen
  • Indsæt nu API nøglen hos Skyview og tryk på Gem
  • Der er også andre indstillinger i Skyview omkring hvilke oplysninger man ønsker der skal overføres til Billy såsom Fakturaer, Debitorer og Produkter

• Du har nu forbundet Skyview og Billy