Integration til Thetis-Pack

Oliver Storm Pallesen

1. august 2016

Med integration mellem Thetis Pack og Billy får din virksomhed bogføring og varelagerstyring samlet i én løsning.

Integrationen gør, at dit varelagers værdi hele tiden bliver holdt ajour inde i dit regnskab i Billy.

For at sætte integrationen op, skal du først logge ind på Thetis Pack:

Billy Regnskabsprogram og Thetis-pack integration

Gå til Administration.

Klik Administration

Klik derefter på plus ikonet ved Aktiverede forbindelser og vælg Billy.

Billy Regnskabsprogram og Thetis Pack integration

Indtast API nøglen fra Billy

Klik Administration

API nøglen fra Billy finder du ved at gå ind under:

• Indstillinger
  • Adgangsnøgler
  • Opret adgangsnøgle
Billy Regnskabsprogram og Thetis-pack integration

Udfyld navn og beskrivelse.

Billy Regnskabsprogram og Thetis-pack integration

Kopier API nøglen over i Thetis-Pack.

Billy Regnskabsprogram og Thetis Pack integration

Klik derefter på ikonet ved Momstabel og udfyld:

• Produktgruppe – Varer u. spec.
  • Landekode – DK
  • Indgående – S
  • Udgående – K
Klik Administration

Nu er integrationen sat op og du er klar til at håndtere dit varelager fra Thetis-Pack.

Hvis du har nogle spørgsmål om, hvordan Thetis-Pack fungerer og hvilke funktioner de tilbyder anbefale vi, at du tager kontakt til Thetis-Pack enten via mail eller telefon: info@thetis-apps.com +45 2510 1409