Integration til Thetis-Pack

Dato:1. august 2016
Læsetid:1 minut

Med integration mellem Thetis Pack og Billy får din virksomhed bogføring og varelagerstyring samlet i én løsning.

Integrationen gør, at dit varelagers værdi hele tiden bliver holdt ajour inde i dit regnskab i Billy.

For at sætte integrationen op, skal du først logge ind på Thetis Pack:

Gå til Administration.

Klik derefter på plus ikonet ved Aktiverede forbindelser og vælg Billy.

Indtast API nøglen fra Billy

API nøglen fra Billy finder du ved at gå ind under:

• Indstillinger
  • Adgangsnøgler
  • Opret adgangsnøgle

Udfyld navn og beskrivelse.

Kopier API nøglen over i Thetis-Pack.

Klik derefter på ikonet ved Momstabel og udfyld:

• Produktgruppe – Varer u. spec.
  • Landekode – DK
  • Indgående – S
  • Udgående – K

Nu er integrationen sat op og du er klar til at håndtere dit varelager fra Thetis-Pack.

Hvis du har nogle spørgsmål om, hvordan Thetis-Pack fungerer og hvilke funktioner de tilbyder anbefale vi, at du tager kontakt til Thetis-Pack enten via mail eller telefon: info@thetis-apps.com +45 2510 1409