Integration til Likvido

Forfatter:Michael Boman Hvid
Dato:8. oktober 2018
Læsetid:2 minutter

Med integrationen mellem Likvido og Billy bliver din inkassoproces sat på autopilot. Det vil sige, at din inkassoproces bliver automatiseret, så du ikke skal løfte en finger. Og du har desuden ingen omkostninger ved at bruge Likvido.

Her kan du se en kort video, der forklarer fordelene ved at integrere Likvido og Billy

Opret bruger hos Likvido

For at sætte intregrationen op, skal du først oprette en gratis bruger hos Likvido.

• Gå til Likvido.dk
  • Tryk på Prøv gratis nu i øverste højre hjørne
  • Udfyld felterne
  • Vælg Billy som dit regnskabsprogram
  • Klik på Næste

Herefter skal du søge på din virksomheds CVR-nummer.

• Indtast din virksomheds CVR-nummer
  • Klik på din virksomhed
  • Ret evt. dine virksomhedsoplysning
  • Klik på Opret

Sæt integrationen op

Herefter skal du forbinde Billy og Likvido.

• Tryk på Tilknyt regnskabsprogram
  • Vælg Billy
  • Klik på Næste

Nu skal du ind i Billy og oprette en API-nøgle. Det gør du således:

• Log på dit regnskab i Billy
  • Gå ind i Indstillinger
  • Tryk på Adgangsnøgler
  • Tryk på Opret Adgangsnøgle
  • Skriv Likvido i navn
  • Tryk på Opret

Herefter skal du kopiere adgangsnøglen, da du skal bruge den hos Likvido.

• Markér API-nøglen og kopier den

• Gå tilbage til din bruger på Likvido
  • Sæt nu API-nøglen fra Billy ind under Din Billy API-nøgle
  • Tryk på Opsæt integration

Nu skal du vælge dine personlige indstillinger hos Likvido. Her kan du blandt andet vælge, om du vil sende rykkere ud autoamtisk.

Du kan også indstille, hvornår den første rykker skal sendes ud og meget mere.

Du har nu sat integrationen op, og der er forbindelse mellem Billy og Likvido. Nu mangler du blot at bestemme, hvad der skal ske med de fakturarer, som netop er overført til Likvidos platform.

Du kan se dine fakturaer fra Billy på Likvidos platform og vælge, hvad der skal ske med dem.

Når du har valgt, hvad der skal ske med fakturaerne, er du færdig med opsætningen af integrationen.

Har du problemer eller spørgsmål til at sætte integraionen op, skal du være velkommen til at kontakte supporten på chatten, billy@billy.dk eller 60 24 60 24.