Opret konto til din kontantbeholdning

Oliver Storm Pallesen

16. februar 2014

Når en kunde betaler kontant for en vare/ydelse, skal indbetalingen bogføres via kontoen kontantbeholdning. Denne artikel viser dig hvordan du opretter kontoen Kontantbeholdning og hvordan du registrerer en kontant indbetaling på kontoen. Artiklen viser endvidere hvordan du registrerer en overførsel af kontanter mellem kontantbeholdning og bank.

Oprettelse af konto

• Vælg Regnskab
  • Klik på Kontoplan
Kontantbeholdning
  • Klik Opret konto
Kontantbeholdning
  • Skriv Kontant beholdning under navn
  • Vælg kontogruppe Bank og kontantbeholdninger
  • Sæt kryds i Tillad betalinger på denne konto
  • Klik Gem konto
Kontantbeholdning

Når du skal registrere en kontant indbetaling for en faktura, skal du gøre følgende:

• Klik på Fakturaer
  • Klik på den fakturaen, du har modtaget kontant betaling for.
Kontantbeholdning
  • Klik på Registrer betaling
  • Vælg kontoen Kontantbeholdning
  • Klik Registrer betaling
Kontantbeholdning
  • Du har nu bogført at din kunde har betalt en faktura kontant.

Vidste du, at hvis du bruger Mileagebook bliver din kørselsgodtgørelse automatisk bogført i Billy?