Konvertér fakturaer fra dansk til engelsk

Nicolai Hofsø

15. maj 2017

Har du oprettet en faktura, som du efterfølgende gerne vil konvertere til engelsk, kan du nemt gøre med nogle få klik.

Step 1

• Vi tager denne faktura på dansk som eksempel for denne guide
konverter faktura fra dansk til engelsk

Step 2

• Vælg Kontakter i menuen til venstre
  • Skriv i søgefeltet navnet på den kontakten, som fakturaen er oprettet til
konverter faktura fra dansk til engelsk

Step 3

• Tryk derefter på kontakten og vælg Ret
konverter faktura fra dansk til engelsk

Step 4

• Vælg Tilføj felt nede i højre hjørne af kontaktboksen
  • Vælg Sprog
konverter faktura fra dansk til engelsk

Step 5

• Vælg Engelsk (amerikansk) som standardsprog for kontakten
konverter faktura fra dansk til engelsk

Step 6

• Når du går tilbage til fakturaen, er den nu blevet oversat til engelsk
konverter faktura fra dansk til engelsk

Bonustip

Hvis du fra starten ved, at en kontakt skal have fakturaer på engelsk, kan du med fordel vælge kontaktens standardsprog til at være engelsk allerede, når du opretter kontakten.

Så vil alle fakturaer automatisk være på engelsk, når du opretter dem til denne kontakt som modtager.

Har du spørgsmål til, er du altid velkommen til at kontakte os på billy@billy.dk, 60 24 60 24 eller skrive til os på chatten.