Konvertér fakturaer fra dansk til engelsk

Nicolai Hofsø2017-05-15
Tilbage til Fakturering

Har du oprettet en faktura, som du efterfølgende gerne vil konvertere til engelsk, kan du nemt gøre med nogle få klik.

Step 1

• Vi tager denne faktura på dansk som eksempel for denne guide

Step 2

• Vælg Kontakter i menuen til venstre
  • Skriv i søgefeltet navnet på den kontakten, som fakturaen er oprettet til

Step 3

• Tryk derefter på kontakten og vælg Ret

Step 4

• Vælg Tilføj felt nede i højre hjørne af kontaktboksen
  • Vælg Sprog

Step 5

• Vælg Engelsk (amerikansk) som standardsprog for kontakten

Step 6

• Når du går tilbage til fakturaen, er den nu blevet oversat til engelsk

Bonustip

Hvis du fra starten ved, at en kontakt skal have fakturaer på engelsk, kan du med fordel vælge kontaktens standardsprog til at være engelsk allerede, når du opretter kontakten.

Så vil alle fakturaer automatisk være på engelsk, når du opretter dem til denne kontakt som modtager.

Har du spørgsmål til, er du altid velkommen til at kontakte os på billy@billy.dk60 24 60 24 eller skrive til os på chatten.