Billy og Lunar

Dato:8. februar 2022
Læsetid:2 minutter

Sådan sætter du integrationen mellem Billy og Lunar op

• ​Download Lunar-appen til ​iOS ​eller ​Android.​
  • Er​ du ikke allerede Business-bruger, så send en ansøgning gennem appen
  • Gå​ til Produkter i højre side af appen, og vælg Billy​
  • Tryk​ på Forbind​ Billy
  • Når du har gjort det, spørger Lunar om du har forbundet din bankkonto til Billy. Hvis du allerede har gjort dette, kan du klikke på Jeg har forbundet Lunar, hvis ikke, anbefaler vi at du gør det nu. Du kan dog sætte bankforbindelsen op efterfølgende uden det påvirker den direkte integration som Lunar og Billy har bygget.
  • For at forbinde din bank, skal du klikke på bank -> bank forbindelse, og så tilføje Lunar. Dette gør det nemt for dig at afstemme at du har fået bogført alle banklinerne i Billy, og sikre dermed at saldoen på din bankkonto i Billy stemmer overens med saldoen i banken. Brug Billy fra din computer, og lav en bankforbindelse til Lunar, så dine bankposteringer automatisk bliver importeret og er klar til bankafstemning efterfølgende.
  • Her​ skal du indsætte API nøglen fra Billy. Du skal nu ind i Billy og oprette API nøglen
  • Log ind i Billy, og tryk på Indstillinger
  • Gå​ til Adgangsnøgler​, og​ tryk på Opret​ adgangsnøgle​ i højre hjørne
  • Giv​ din nøgle et navn f.eks. “Lunar Business” og evt. en Beskrivelse, hvis du en dag skal bruge flere businesskonti
  • Tryk​ på Opret​

• Kopier​ Adgangsnøglen fra feltet og sæt den ind Lunar-appen

• Indsæt​ API nøglen i Lunar
  • ​Din integration mellem Lunar og Billy er nu gennemført. Og du vil fremover få overført dine billeder og banklinier fra Lunar helt automatisk. Det eneste du skal gøre i Billy er at udfylde hvilken konto det skal bogføres på.