Sådan finder du momssatserne

Oliver Storm Pallesen

7. februar 2014

I Billy er der en liste over de flest anvendte momssatser. Du har også muligheden for selv oprette en momssats. Hjælpeartiklen vil beskrive hvor du finder listen, og hvordan du kan oprette en momssats.

Find listen

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Momssatser
Momssatser
  • Her kan du se listen med momssatserne for forskellige ydelser og vare
Momssatsert

Opret momssats

• OBS: Det anbefales ikke, at du opretter momssatser uden først at have rådført dig med vores support.
  • Klik Opret momssats
Momssatsert
  • Indskriv de ønskede oplysninger for momssatsen
  • Tryk Gem
Momssatsert

Tilbage til Hjælpecenter.