Sådan finder du momssatserne

Dato:9. juni 2022
Læsetid:1 minut

I Billy er der en liste over de flest anvendte momssatser. Du har også muligheden for selv oprette en momssats, men vi anbefaler at bruge dem som allerede eksisterer. Artiklen vil beskrive hvor du finder listen, og hvordan du kan oprette en momssats.

Find listen for momssatserne i Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Momssatser
  • Her kan du se listen med momssatserne for forskellige ydelser og vare

Opret momssats i Billy

OBS: Det anbefales ikke, at du opretter momssatser uden først at have rådført dig med vores support.

• Klik Opret momssats
  • Indskriv de ønskede oplysninger for momssatsen
  • Tryk Gem

OBS! Dette er blot et eksempel, og hvis du er i tvivl om hvordan momssatsen skal være, bør du kontakte din bogholder eller revisor.