Sådan opretter du en PayPal konto i Billy

Forfatter:Cecilie Topp
Dato:5. april 2023
Læsetid:1 minut

En Paypal konto fungerer ligesom en normal bankkonto. Det er en konto, som bruges til håndtering af bankbeholdning.

Sådan opretter du en Paypal konto

Det første du skal er at gå i kontoplanen for at oprette en ny konto under Kontogruppe: Bank og kontantbeholdninger.

• Tryk på Indstillinger (tandhjulet).
  • Vælg Virksomhed øverst. Der er både Bruger og Virksomhed.
  • Vælg Regnskab.
  • Vælg Rediger kontoplan nede i højre hjørne.
  • Tryk på Opret konto i øverste højre hjørne.

Indtast basis informationerne

• Vælg Opret konto i øverste højre hjørne.
  • Klik derefter Opret Konto.
  • Start med at indtaste navnet på den nye bankkonto, her skriver du Paypal e.l.
  • Du kan komme med en evt. beskrivelse af kontoen.
  • Sæt kontogruppen til at være Bank og bankbeholdning.
  • Når alle oplysninger er angivet, færdiggør ved at vælge gem konto.