Prestashop integration - Storebuddy

Dato:3. november 2022
Læsetid:1 minut

Med Billy kan du integrere med din Prestashop webshop. Integrationen med Billy gør, at din omsætning og dine ordrer fra webshoppen bliver bogført helt automatisk i Billy. På den måde sparer du timers arbejde med manuel bogføring af dit regnskab.

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og en nøgle hos Prestashop, som du derefter linker sammen inde hos Storebuddy.

Opret API-nøgle i Billy

Først skal vi have oprettet en API-nøgle i Billy. Dette kan gøres ved at følge videoen nedenfor, eller følge vores guide til hvordan du opretter en API-nøgle i Billy.

Oprettelse af API nøgle hos Prestashop

• Log ind i Wordpress admin
  • Vælg Advanced parameters
  • Vælg Webservice
  • Klik Add new
  • Klik Genereate!
  • Indstil tilladelser som vist på nedestående billede
  • Klik Save nede i bunden

Opsætning af integrationen i Storebuddy

Nu skal integrationen opsættes inde i Storebuddys modul.

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Salgskanaler
  • Vælg Prestashop
  • Indtast din webshop url
  • Indtast Prestashop's API nøgle
  • Klik gem