Prestashop integration - Storebuddy

Oliver Storm Pallesen2015-05-19
Tilbage til Integrationer

Med Billy kan du integrere med din Prestashop webshop. Integrationen med Billy gør, at din omsætning og dine ordrer fra webshoppen bliver bogført helt automatisk i Billy.

På den måde sparer du timers arbejde med manuel bogføring af dit regnskab.

Få integrationen gratis

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og en nøgle hos Prestashop, som du derefter linker sammen inde hos Storebuddy.

Læs her hvor simpelt det kan gøres.

Oprettelse af API nøgle hos Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv Prestashop under navn
  • Klik Opret
  • Gem din Billy API nøgle

Oprettelse af API nøgle hos Prestashop

• Log ind i Wordpress admin
  • Vælg Advanced parameters
  • Vælg Webservice
  • Klik Add new
  • Klik Genereate!
  • Indstil tilladelser som vist på nedestående billede
  • Klik Save nede i bunden

Opsætning af integrationen

• Log ind hos Storebuddy
  • Vælg Salgskanaler
  • Klik Tilføj salgskanal
  • Vælg Prestashop
  • Indtast din webshop url
  • Indtast Prestashop's API nøgle
  • Klik gem

Hvis du ikke har tilføjet Billy under bogføring, så skal du også tilføje den.

• Klik Bogføring i hoved-menuen.
  • Klik på Billy App-ikonet
  • Vælg opsætningsniveau

Opsætningsniveau handler om, hvilke konti Storebuddy skal bogføre på. Hvis du allerede har oprettet de forskellige konti, anbefaler vi at du vælger Avanceret opsætning ellers brug Simpel opsætning.

• Vælg salgsplatform
  • Indtast API nøglen fra Billy
  • Klik Gem

Integrationen er nu opsat og samtlige ordrer fra din webshop, vil fremadrettet bliver oprettet som fakturakladder i Billy. Selve overførelsen sker minimum hver 15 minut.

Integrationen er blevet udviklet af Storebuddy