Integration mellem Billy og Previsto

Forfatter:Cecilie Topp
Dato:19. december 2023
Læsetid:2 minutter

Previsto er et online system som hjælper dig med at planlægge ruten mellem kunder mest effektivt så du sparer tid. Previsto hjælper typisk servicebrancher såsom rengøring og hjemmeplejen med ruteplanlægningen, hvor der er transport mellem kunderne. Med integrationen mellem Billy og Previsto vil dine kundedata og fakturaer blive synkroniseret og du vil spare tid på dobbeltarbejde.

Opret API-nøgle hos Billy

Du kan se den korte video nedenfor eller læse vores guide for at se hvordan du opretter en API-nøgle i Billy. Det er super nemt, og tager kun 1 minut.

Sæt integrationen op hos Previsto

• Log ind på Previstos platform
  • Vælg Indstillinger øverst til højre
  • Klik Regnskab
  • Vælg Billy på listen for regnskabssystemer
  • Indsæt din API-nøgle fra Billy
  • Klik Gem

Previsto og Billy er nu integreret og sat op til brug.

Hvorfor vælge at integrere med Previsto?

Med integrationen til Previsto kan du nemt få planlagt ruten mellem dine kunder, som effektivt vil guide dig fra den ene kunde til den næste. Previsto vil løbende sørge for at dine køreruter er optimale, således at du sparer tid og nemt finder vej. Derudover har du adgang til Previsto gennem både computer, tablet og smartphone, som gør det nemt at bruge Previsto på farten.

Previsto samler alle dagens kunder og aftaler i kalenderen, så medarbejderen nemt kan se hvor de skal hen, hvornår og i hvor lang tid. På den måde slipper medarbejderen for papirer, post-its og regneark, og i stedet har det hele samlet i en app. Integrationen til Previsto sørger for at overføre data på kunder og fakturaer fra Previsto til Billy regnskabsprogram automatisk, så du ikke skal oprette dem begge steder. Således letter du det administrative arbejde.